Пропускане към основното съдържание

Тайните на Ваня Григорова, защо се крие, че е била чистачка

Коя е Ваня Григорова произхода и семействата им се крият удобно.

Ваня Григорова е на 45 години, родена на 12.09.1978 год.в София ...живее и расте в кв.Христо Ботев на ул.,,506 "

Майка и  Антоанета Иброва Яшарова, ражда Ваня, когато е била на 17 години, блдядото е  Ибро Батов Яшаров - етнически ром с мохамеданско вероизповедание, за бащата сведения няма.

Работила е  различни неща (чистачка в училище, във верига за бързо хранене) учила докато е работила. Изповядва леви убеждения като член на БСП, но през 2013 година се разделя с партията.

Ваня Григорова става и председател на ултра левичарското сдружение „Солидарна България“, което през 2018 г. излиза със становище, в което осъжда неприемането на Истанбулската конвенция от България.

И внимание: Името на неправителствената организация, споменавана много пъти в биографията й, не се открива лесно. Вероятно, защото организацията е часто от всевластната „Отворено общество“. На СОРОС!

Името на Ваня Григорова се открива като автор на доклад за изпълнение на Плана за десетилетието на ромското включване през 2012 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.