Пропускане към основното съдържание

Алексей Петров признава хакване на изборните машини в скандален запис (ВИДЕО)

Ново видео посветено на заплахите, отправени към него от Алексей Петров, авторът и водещ на най-популярния български ютюб канал, надминал тази седмица 500 000 абонати, Станислав Цанов прави истинска сензация.
 
На записите от срещите и разговорите му, в които застреляният отправя недвусмислени предупреждения, че Цанов „ще си плати”, „ще бъде наказан” и дори „ще изчезне”, ако не свали интервюто си с пробилия ЛевИнс хакер Емил Кюлев, има и политически скандал.

Алексей Петров сам показва копия от кореспонденцията на журналисти във всички системи и се хвали, че нагласява изборните резултати, тъй като неговите компютърни специалисти са пробили системата през машините.

Това дава отговор, както на досегашните въпросителни с какво Алексей Петров би могъл да бъде толкова полезен и близък на Продължаваме промяната, така и на подозренията, които неведнъж са изказвани в парламента, че тази партия е възможно да е имала изкуствено подобряване на резултатите. Във висшите кръгове отдавна се говори за хвалби и на държаните от нея ръководители на държавната компания, която ръководи процеса.

Напомняме също, че за Алексей Петров работеше и бившият шеф на службата за борба срещу киберпрестъпленията в МВР, който преди това пък беше отстранен от Комисията за надзор над хазарта, след като Васил Божков напусна страната ни през януари 2020 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.