Пропускане към основното съдържание

ЦСКА отново разочарова феновете си

ЦСКА отново разочарова феновете си след като едвам се добра до равенството 1:1 срещу Славия в мач от 4-ия кръг на efbet Лига на "Българска армия".

"Червените" за пореден път не показаха качествен футбол и привържениците пак показаха недоволството си от състоянието на тима след края на мача със солидна доза освирквания.

ЦСКА започна по-активно в първите минути на двубоя. Жираир Шагоян навлезе отляво в наказателното поле на Славия, след което шутира в близкия ъгъл, но Николай Кръстев се намеси и отрази в 3-ата минута на срещата.

Дюкенс Назон изведе Матиас Фаетон зад гърба на отбраната на Славия в 7-ата минута. Футболистът на ЦСКА стреля стреля от близко разстояние с първото си докосване, но право в тялото на стража на "белите".

Виктор Генев не успя да изчисти топката по най-добрия начин в 36-ата минути и тя попадна в краката на Джонатан Линдсет. Норвежецът шутира от средна дистанция право в напречната греда.

"Армейците" започнаха по-силно второто полувреме. В 51-ата минута след центриране от корнер Браян Кордоба засече с глава, а топката рикошира в тялото на Ертан Томбак. Футболистите на ЦСКА имаха претенции за дузпа, но Радослав Гидженов направи знак, че играта трябва да продължи.

Футболистите на ЦСКА отново претенции към Радослав Гидженов за дузпа в 67-ата минута, когато Данило Асприля шутира от наказателното поле, а в опита си да отбие топката топката футболист на Славия игра с ръка, но той вече бе на земята.

Ертан Томбак се откъсна зад гърба на отбраната на ЦСКА и излезе очи в очи срещу Бусато. Футболистът на Славия навлезе отдясно в наказателното поле и потърси обратния ъгъл, но не намери очертанията на вратата в 68-ата минута.

Тобиас Хайнц центрира на втора греда в 73-ата минута, където Лазар Туфегджич отправи опасен изстрел с глава. Николай Кръстев успя да отрази, но последва добавка на сърбина, а стражът на Слави застопори топката на голлинията.

Людовик Соарес комбинира на двойно подаване със Сибири Кейта отляво по нападението на Славия, след което центрира остро в наказателното поле, където Иван Турицов бе останал да пази двама футболисти на "белите". Галин Иванов се оказа най-съобразителен в ситуацията и прати топката във вратата на ЦСКА в 76-ата минута, с което откри резултата.

Славия можеше да удвои аванса си в 80-ата минута, когато Сибири Кейта разгърна добре контраатака на Славия, напредвайки през центъра с топката в крака, след което отклони за Емил Стоев, който стреля. Иван Турицов обаче успя да извади топката от голлинията.

Тобиас Хайнц получи топката по дясното крило на нападението на ЦСКА в 82-рата минута, след което центрира към точката за изпълнение на дузпа. Там Лазар Туфегджич с летящ плонж прати топката във вратата, не оставайки никакви шансове на Николай Кръстев.

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

ЦСКА: 1. Густаво Бусато – 20. Асен Дончев, 4. Мено Кох (К), 13. Браян Кордоба, 15. Тибо Вион – 8. Станислав Шопов, 7. Джонатан Линдсет, 14. Тобиас Хайнц, 10. Жиарир Шагоян – 11. Матиас Фаетон, 9. Дюкенс Назон.

Славия: 12. Николай Кръстев – 3. Ертан Томбак, 27. Емил Мартинов, 4. Виктор Генев, 37. Венцислав Керчев, 18. Людовик Соарес, 17. Ерол Дост, 71. Кристиян Стоянов, 73. Иван Минчев, 33. Галин Иванов, 7. Йон Бакеро

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.