Пропускане към основното съдържание

Левскари чупиха паметника на Съветската армия

Ново нападение над Паметника на Съветската армия.


В социалните мрежи бяха разпространени кадри на футболни фенове, които нападат палатковия лагер пред паметника, палят димки и чупят плоча от монумента. След атаката на място са отишли и политици като Мая Манолова и бившия вътрешен министър Румен Петков.

"Тук имаше много полиция, които казаха, че ще разследват случая. Ние осъждаме остро тази проява и ще излезем с официална позиция от партията. Едната от жените е обгазена, а момче е със спукана скула", заяви Славчо Крумов, пазител на Паметника и народен представител от ПП "Възраждане".

Част от надписа е бил счупен с чукове. А на плочите отпред има надпис: "Искаме български паметник", който изглежда е направен опит, да бъде заличен. Според очевидци, нападателите са били около 20-30 души, а между тях и палатките е имало димна завеса, за да прикрият действията си.

Планът за безопасност на Паметника е готов и предвижда да бъде ограден, по искане на районния кмет. "Докато го има там този момумент, ще има разделение. Това е като болен зъб, който докато не го извадите ще продължава да трови организма", заяви Трайчо Трайков, кмет на район "Средец".

Задържани са четирима за нападението над Паметника, съобщиха от МВР за NOVA. Сигнал към тях е подаден след 23:30 ч. Води се разследване. 

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,