Пропускане към основното съдържание

Появи се ВИДЕО от свирепото меле в кв. "Люлин"

Видео (ГЛЕДАЙТЕ ТУК), разпространено в социалната мрежа Фейсбук, показа част от мелето, което стана преди дни в столичния кв. "Люлин".

При боя, който се разигра в петък вечерта, трима души пострадаха. Разправията започнала около 20.00 ч. на улица „Проф. д-р Александър Станишев”. Старата вражда между братята Анджело, Михаил, Алексанъдър и 31-годишния Любомир Велков ескалира. Първо имаше скандал, а после бой.

„Излизам с брат ми от пицарията, Любо виждам как посяга на брат ми и го удря. Оттам аз тръгвам, обаче брат ми сам започва да му прави суплекси, да го хвърля като парцалена кукла”, разказа за боя Анджело - един от тримата брята. Вероятно този епизод от сблъсъка показват и кадрите, разпространени от профила на "Михаил Един Бериша".

Последвала и умишлено предизвикана катастрофа. Зад волана е Любомир, твърди един от участниците в люлинското меле.

След свадата, шофьор премазва с автомобила си крака на Александър. Останалите двама мъже са с прободни рани. Единият е бил откаран във ВМА, а другият в УМБАЛ „Света Анна”. Те бяха изписани и задържани в 9-о РУП.

Ангел Бериша е в тежко състояние в реанимацията на „Пирогов” след побоя. Той бе опериран заради изключително сериозната фрактура на едната подбедрица. Лекарите не успяха да спасят крайника, който бе ампутиран.

За възстановяването му е необходима кръв, а негови близки призовават всеки, който желае да дари. Това може да стане в ентъра по кръводаряване на улица "Братя Миладинови".

"Благодаря на ромите от "Люлин" 1, само те помогнаха синът ми да е жив сега!". Тези думи отправи във Facebook майката на пострадалите братя.

По думите ѝ конфликтът между децата ѝ и другия замесен в масовия бой е от отдавна.

„Те са имали вражда от деца, този същия Любо. От деца той постоянно има конфронтация с моите деца. Особено с малкия ми син, то го би, то го гони. Това е човек, който e със страшни финансови възможности, изкарани от наркотици, който се вживява на шерифа“, разказа преди дни пред bTV майката на тримата братя.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата