Пропускане към основното съдържание

Барети бият фенове на Черно море, Гонзо псува зрители

НФК "Черно море" желае да обърне внимание на някои събития, които се случиха по време на европейската квалификация България - Сърбия, играна снощи в Разград
- събития, които учудващо или не останаха в пълно информационно затъмнение за спортната ни общественост, както по време така и след края на срещата.

Позицията на организираните фенове на Черно море Варна относно управлението на БФС е ясно и категорично заявена отдавна. Не пропуснахме да напомним за нашите искания и по време на снощния мач, който беше посетен от група от около 40 души, които в началото на второто полувреме издигнаха транспарант в подкрепа на Димитър Бербатов.

Последва моментална реакция от страна на охранителната фирма, която влезе в сектора и се опита да свали транспаранта. Това тяхно действие естествено срещна подобаващ отпор, което пък беше последвано от нахлуването на полиция и маскирана жандармерия. Кой и защо заповяда това, при липсата на каквото и да е нецензурно съдържание или директна нападка?

Държим да отбележим и изключително грозното и непристойно поведение на бившия старши треньор на Черно море, а понастоящем директор на националните отбори в БФС - Георги Иванов, който през цялото второ полувреме, както и след края на мача си позволи серия от неприлични жестове, нецензурни обиди и закани към феновете на бившия си отбор, на което станаха свидетели всички присъстващи в сектор "В". Причините за неадекватното поведение на г-н Осмокласника също остават "мистерия". 

Нека спортната общественост бъде запозната със случилото се, което е абсолютно недопустимо и за пореден път доказва тоталната липса на каквато и да е компетентност от страна на настоящото ръководство на БФС! 

БОБИ - ВЪН!

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.