Пропускане към основното съдържание

ЦСКА не е внесъл документи за ремонт! Отлага се с години

„Още през 2019 г. съм издал виза за проектиране, в която съм вписал 3 задължителни условия
– проектът за ремонт на стадион Българска армия да се съгласува с Министерството на културата, с РИОСВ и с проектанта на ПУП-а на Борисова градина – проф. Ат. Ковачев. Доколкото знам е изпълнено само последното условие и визата е съгласувана само с проф. Ковачев. С останалите 2 институции не знам да има положителен развой.”

Това заяви главният архитект на София Здравко Здравков, цитиран от 19 минути, като предостави и визата, от която личи, че няма как в резерват, какъвто е Борисовата градина – не просто парк, да се извършат строителните дейности, които Гриша Ганчев и неговите врачански партньори желаят. 

Уточнява се също, че проектът за ПУП на Ковачев е далеч от одобряване и е малко вероятно това да стане в рамките на година, а по-реалистично – години напред. „Последно през месец май издадох нова виза за благоустрояване на пространството, разположено северозападно от съществуващата чашка на стадиона. 

До момента в НАГ не са внасяни проекти за стадиона, не знам и да са спазени изискванията за съгласуване с Министерство на културата и РИОСВ. Към настоящия момент съм се срещал многократно, както с представители на футболния клуб, така и със спортния министър и проектантите, които бяха ангажирани в този процес. Знам, че се работи, но не са представени документи, за да се коментира изобщо на реконструкцията на стадион Българска армия“, казва още арх.Здравков пред сайта Столица.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.