Пропускане към основното съдържание

Ето на кого Лена Бориславова е пращала заплашителен есемес "Ще счупим сглобката"

Есемесите, изпращани от Лена Бориславова със закана "да се развали сглобката", са били до председателя на Парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Бойко Борисов разкри в кулоарите как Сивия кардинал на "Промяната", макар да напусна Народното събрание, дирижира политиката на партията на Кирил Петков и Асен Василев, писа ПИК.

До разкритието на Борисов се стигна, след като преди това Кирил Петков заплаши, че няма как да има политическа стабилност и да има дълголетие парламентът, ако "ГЕРБ продължават с плаващите мнозинства, за да блокират важни за обществото неща".

"Българският народ искаше редовно правителство. Ние подтиснахме цялото си его, което г-н Петков явно не може. Или по-точно Лена Бориславова не може, защото вчера пише есемес "Ще счупим сглобката". Аз сглобка не съм правил и няма да участвам в сглобките им", заяви Бойко Борисов.

На въпрос до кого е писан този есемес, той уточни, че "до този, на който пише и Гешев", очевидно визирайки Десислава Атанасова.

Бившият обвинител №1 писа съобщение до шефката на герберите в парламента, след като Мария Габриел обяви, че ако бъде избрана за премиер, първата работа на правосъдния й министър ще бъде да поиска оставката му.
ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.