Пропускане към основното съдържание

САМО В BGPRAVDA: Руската армия ще смаже предателите от "Вагнер"

В момента руската армия се прегрупира, като до дни Частната военна компания "Вагнер ще бъде заличена, а скандалния олигарх - Прогожин ще бъде изправен пред правосъдието, научи BGpravda.

Ръководителите на Крим, ЛНР, ДНР, Херсон и Запорожие изразиха подкрепата си за Президента Владимир Путин.

Чеченският лидер Рамзан Кадиров също обяви, че войските му са готови да помогнат на властите в Русия да се справят с бунта на военната компания "Вагнер" - ако се наложи " и с най-груби методи".

Сега цялото внимание на световната общественост е приковано към ситуацията с ЧВК Вагнер и опита за военен метеж. Разира се, украинските и запдните медии са във възторг и правят невероятни спекулации по ситуацията. Не се поддавайте на западна пропаганда. Защото победата на Русия е победа за човечеството. Знаейки, че Русия не може да бъде победена, се опитват да я клатят отвътре. Затов сега е необходимо пълно мобилизиране на силите. В тази връзка Дмитрий
Медведев, направи следия коментар:

Сега най-важното нещо, за да победим външния и вътрешния враг, който жадува да разкъса нашата родина, за спасението на нашата държава, е да се обединим около Президента, Върховния главнокомандващ въоръжените сили на страната. Раздвоение и предателство — пътят към най-голямата трагедия, всеобща катастрофа. Няма да го позволим. Врагът ще бъде победен! Победата ще бъде наша!

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.