Пропускане към основното съдържание

Кадиров готов да замени "Вагнер"' в Бахмут, всички заедно към победата

Подразделенията на специалните части на Ахмат са готови да заемат позициите на ЧВК "Вагнер" в Артемовск (Бахмут), съобщи ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров. Той направи изявлението в своя канал в Telegram.

Така той коментира изявлението на основателя на ЧВК Евгений Пригожин за плановете на подразделението да прехвърли позиции в града на войските на руското министерство на отбраната.

"Да, ако по-големият брат Пригожин и "Вагнер" напуснат, тогава Генералният щаб ще загуби опитна бойна единица, а по-малкият брат Кадиров и "Ахмат" ще заемат нейното място в Артемовск. Ако сценарият все още е такъв, тогава нашите бойци вече са готови да напред и превземат града, но бих искал да вземем останалите два километра от града не с цената на живота на войниците, а в резултат на взаимно разбиране, подкрепа, решителност на командването и бойците да изпълнят заповедта", написа Кадиров.

Ръководителят на Чечня подчерта, че смята за погрешно да показва телата на загиналите си другари в името на обществения протест. Той призова страните да се срещнат на място и да разрешат недоразуменията в името на обща победа.

"Интересите на държавата и сигурността на страната трябва да са на първо място. И когато НПРО приключи, бих искал всички ние, всеки боец, всеки командир, всеки руски патриот да бъдем победители. Заедно", добави Кадиров.
ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.