Пропускане към основното съдържание

За пръв път в България: Бой с възглавници

Един нов правилник, който жъне голям успех в САЩ ще направи първите си стъпки в България съвсем скоро.

На 22-ри април в София ще се проведе международния турнир MMA Bushido 88, който ще включва битки по правилника на ММА, К-1 с малки ръкавици и събмишън граплинг. В него ще участват опитни бойци от 10 държави, като самото събитие ще е първото, което ще се излъчва в цял свят по спортния гигант DAZN.

Бойната галавечер обаче ще бъде открита от среща по правилата на Pillow Fighting Championship (PFC) - организация по бой с възглавници от САЩ, която бележи огромен успех там.

Схватките съдържат в себе си пълната динамика на бойните спортове, състезателния хъс и напрежение. В същото време се избягват тежките травми, което прави този правилник подходящ за всеки.

Първата битка в България по този правилник ще бъде между две инфлуенсърки - Габриела Димитрова и Сюзън Георгиева. Двете са популярни участнички от риалити формата "Игри на волята".

След тях започват същинските битки, които включват както млади таланти, така и доказани шампиони в различни дисциплини.

В подглавната битка двама непобедени и подготвени бойци - Ноа Гунон от Франция и Дейвид Хоукър от Кюрасао - ще се изправят един срещу друг, а зрителите ще видят кой ще получи първото си поражение в професионалната си кариера.

Главният двубой на вечерта е между столичния боец Живко Стоименов, който се изправя срещу опитния украинец Максим Сорока.

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.