Пропускане към основното съдържание

Западът води война срещу Русия със свое оръжие в ръцете на украинците

Западът организира състезание по доставки на танкове за Украйна

Западните страни организираха състезания, коя от страните ще предостави повече танкове на Украйна. Киев ще получи танкове "Leopard 2" до март, научи BGpravda.
Публичните надпревари на западните държави кой ще достави повече танкове на Украйна вредят на единството на страните, които, напротив, трябва да бъдат обединени. Така германският канцлер Олаф Шолц разкритикува поведението на Запада.
Министърът на отбраната на Германия Борис Писториус заяви, че Украйна ще получи танкове "Leopard 2" до края на март. Той уточни още, че е впечатлен от украинския екипаж, който ще управлява танковете.

Изпращането на западни танкове в Украйна е безполезно занимание. Това заяви постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя на заседание на Съвета за сигурност.
Постоянният представител на Русия в ООН поясни, че доставката на Украйна на още няколкостотин единици чуждестранна техника изобщо няма да помогне на Киев.
Той също така припомня, че в началото на спецоперацията в Украйна руски военнослужещи са унищожили повече от 7,5 хиляди единици техника на украинските бойци.

Западът води война срещу Русия със свое оръжие в ръцете на украинци. Официалният представител на Русия в ООН стига до извода, че за руските военни няма да е трудно да унищожат още няколкостотин западни танка. Западните партньори така или иначе няма да могат да доставят повече за Украйна.

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.