Пропускане към основното съдържание

Славея Сиракова се оплака от ужасяващ тормоз от съседи (ВИДЕО)

На фона на трагичните случаи, резултат от съседски свади, на които обществото у нас става свидетел през последните месеци, Славея Сиракова - голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея, реши да не мълчи и да не крие нищо, но съвсем публично се оплака от съседите си.

По думите ѝ тя, както и други съседи, са подложени на тормоз от позната на публичността двойка, като не скри лицата и имената им.

Ето какво сподели Славея:

"Насилието не трябва да поражда насилие, а СПРАВЕДЛИВОСТ!

Искам съседи приятели, а не терористи!

Това видео е компилация от малко от многото моменти на абсолютно неоснователен и системен тормоз към мен, съседите ми, децата ни и дори портиера ни, който е изклюително добър, услужлив и скромен човек. Тормоз оказван ежедневно от едни конкретни наши съседи мъж (лекар) и жена (служител на МВР), защото смятам, че такива ситуации не е редно да бъдат пренебрегвани!

Пиша от мое име, но и от името на моите съседи, които считам и за приятели и вярвам, че никой не е длъжен да живее в тормоз и страх! Вярвам също така и в държавните институции, към които сме се обърнали многократно вече повече от година!

Лицата Диана Атанасова, която е служител на МВР и нейния съпруг Юлиян Моллов, лекар, очевидно лишени от морал, етика, човечност, елементарна любов и нежност са преминали от много време всички граници на адекватно поведение!!! Никой не е длъжен да търпи такова отношение, системно да е заплашван без причина и да живее в страх.

Да си МЪЖ и да заплашваш и ругаеш жена с най-грозните и гнусни обиди е недопустимо. Да си БАЩА и да наричаш дете момиченце "к*рва" и всякакви други отвратителни неща, защото те е попитало защо обиждаш така майка му е просто отвратително.

И това дори не са собствените му жена и деца, а моя съседка и детето ѝ.

Когато имаш проблеми със себе си не е решението да ги прожектираш върху околните!

И това са само няколко примера от безкраен списък от обиди и заплахи!

Незнайно защо, тези хора живеят с идеята, че държавата работи за тях и безнаказано могат да безчинстват.

Нося отговорност първо за дъщеря си, за себе си и разбира се за хората около мен, и в този ред нито аз, нито съседите ми ще оставим нещата да продължат по този начин!

Искам също да благодаря на всичките ми приятели, семейство, съседи и всички хора, които ни и ще ни окажат подкрепа!

Аз не искам и няма да живея по този начин!".

ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.