Пропускане към основното съдържание

В руската армия настъпват мащабни промени

От 2023 до 2026 г. се очаква руската армия да увеличи числеността си до 1,5 милиона души.

Пресслужбата на военното ведомство съобщи за "мащабни промени в състава на въоръжените сили, увеличаване на тяхната численост, промяна във военно-административното деление на Руската федерация, които ще бъдат извършени през 2023-2026 г. 

"От Министерството на отбраната на Руската федерация подчертаха, че реформите ще изискват цялото военно ръководство да вземе "съответните компетентни решения".

Прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков заяви, че сигурността трябва да бъде напълно гарантирана. Ето защо беше взето решение броят на военнослужещите в руската армия да се увеличи до 1,5 милиона души. Това се дължи на действията на Запада, каза пред репортери говорителят на Кремъл.

„Това се дължи на войната, която водят страните от колективния Запад, прокси война, която включва и елементи на непряко участие във военните действия“, каза Песков.
По-рано министърът на отбраната Сергей Шойгу обяви увеличаването на числеността на въоръжените сили на Руската федерация до 1,5 милиона души.

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.