Пропускане към основното съдържание

Покъртителен разказ на българин от посещението му в новите руски територии

Нечовешко е да се описват действия на "същества", нямащи нищо общо с човешкото, постоянно под въздействие на някакви опиати

През краткия ни престой до сега, благодарение на Едуард Басурин, не видяхмe, не чухме за сражение, в което украински и сборните американо-натовски украинци да са спечелили една победа, на бойното поле, всичките им "победи" са благодарение на стратегически отстъпвания на руска армия! Обстрелват се мирни градове, избиват се невинни жители, нещо, което не е спирало от началото на военните действия! 

Нечовешко е да се описват действия на "същества", нямащи нищо общо с човешкото, постоянно под въздействие на някакви опиати, като от намерените бе открит и каптагон, комбинация от амфетамин и теофилин, основно "подкрепящо" средство за ислямските джихадисти! Привикването към него е ужасно! Чувство за непобедимост, абсолютна неадекватност, правещи употребяващите го, ....ненормални!

Посетихме и места, видяхме и разговаряхме с хора, за които военните действия са нещо абсолютно непривично! Хора, работили до преди 2014 година като миньори, трактористи, учители, видяхме се и с лекар-доброволец, изобщо хора, за които войната се е оказала единственото средство за защита на близки, за начин на оцеляване, за невъзможност да се съгласят в новопоявилата се ужасна действителност! В Севастопол и Керч видяхме реалности, за които нито една българска преса няма да напише реално, а в градовете, дали благодарение на оптимизма на хората, дали благодарение на вложените средства, животът е много по-хубав, по-качествен, по-евтин, отколкото в европейска България! За някои неща няма място за сравнение! В Енергодар и Новая Кеховка, който са почти на фронтовата линия, нещата са по-различни, снабдяването е по-трудно, но тук друг фактор е по-определящ:

ХОРАТА, без значения дали се определят като руснаци или украинци имат вярата и правят всичко зависещо от тях, тази им вяра за нормален, прекрасен живот да се превърне в реалност! И ще успеят, защото не съм виждал по-упорити хора! И тук разлика няма сравнения от типа, КОЛКО и КАКВО си учил, а това , че тези хора, обединени около общата цел, са станали едно "цяло кълбо", вярно, то е изпълнено с омраза, ненавист, вътрешна непрязън към всичко украинско, говоря за действащия в момента режим, но същевременно изпълнени с толкова човечност, добрина и гостоприемство, все едно не са под всекидневните удари на украинските снаряди и ракети!

Между другото, най-големите поражения върху населените места оказват реактивните снаряди на РСЗО, като Himars M 142, но хората вярват, убедени са, и на това ще му дойде и премине времето! Заради нелепите смъртни случаи, чуят ли за американец, предпочитат да не се продължава темата, тогава изобщо не разбирам какво казват, но пък виждам израженията върху лицата им! 

Поредното ни посещение премина без "премеждия", с приятели, които са и близки колеги, на които винаги може да разчиташ, радостно бе, от България нямаше друг  представител, а така реалността  се представят от един, същото да се направи и от Сърбия, Египет, Унгария!!! защото разбрахме, истина  само така има ..."едно лице"!

А който не вярва, пътят за Крим е в два основни маршрута, да отиде, провери и сподели!
И както казва полк. Батурин:

"Останете Здрави, бъдете Вярващи в бъдещето си, Правете всичко възможно, за да го постигнете и никога не забравяйте Приятелите и Идеите си, заради тях човек заслужава да се бори и живее!"

Велимир Георгиев, Фейсбук

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.