Пропускане към основното съдържание

НОВ ПРОВАЛ! Левски не победи Септември (ВИДЕО)

Септември (София) и Левски завършиха наравно 0:0 в мача им от 14-ия кръг на efbet Лига.

Още във 2-рата минута Левски беше много близо до гол. Гостите развиха многоходова атака. Те си размениха няколко подавания в наказателното поле на Септември. Топката стигна до Роналдо, който подаде на Филип Кръстев. Българският национал стреля мигновено, но уцели левия страничен стълб.

Две минути по-късно Мартин Стойчев получи неприятна контузия в рамото и трябваше да бъде принудително заменен. Десният бек на Септември беше откаран с линейка.

В следващите минути Левски взе контрола върху случващото се на терена и отправи няколко неточни удара. В 14-ата минута Уелтон навлезе в наказателното поле и стреля по диагонала. След рикошет топката излезе в корнер.

„Сините“ продължаваха да тормозят Септември от статични положения. В 20-ата минута Ноа Сонко Сундберг беше непокрит на далечната греда при корнер. Той стреля с глава, но Илия Миланов блокира. Гостите имаха претенции за дузпа, но Георги Давидов беше категоричен, че няма игра с ръка на защитника на Септември.

Секунди по-късно Илиян Стефанов сбърка в центъра на терена и даде шанс да противника да контраатакува. Атанас Кабов беше изведен зад защитата. Той влезе в наказателното поле и стреля в близкия ъгъл, но Пламен Андреев спаси.

В средата на първата част Левски пропусна нов шанс. Филип Кръстев изведе Стефанов, който стреля мощно от 15-ина метра, но покрай десния страничен стълб. В 40-ата минута Димитър Шейтанов направи впечатляващо спасяване. Уелтон замахна, че ще бие и преодоля Реди Каса, след което стреля. Вратарят на Септември реагира и успя да избие в корнер. При последвалото изпълнение Хосе Кордоба стреля с глава, но над напречната греда.

В 44-тата минута и осмия ъглов удар, който Левски изпълни не доведе до нищо, въпреки че Сундберг стреля с глава. За пореден път над вратата. Втората част започна по-добре за Левски, а в 49-ата минута „сините” стигнаха до страхотна възможност за гол. След центриране от поредния корнер пред вратата на домакините, Андриан Краев се извиси над всички и стреля с глава, но прати топката в напречната греда.

Футболистите на „сините” продължиха да доминират на терена и да бъдат далеч по-опасния тим. В 61-ата минута Уелтън стигна до страхотна възможност да обстрелва вратата на домакините. Атакуващият футболист на Левски получи отляво, нагласи топката на десния си крак и стреля по диагонала, но за негово нещастие топката „кацна” на напречната греда и излезе в аут.

Натискът на гостите ставаше все по-сериозен, а наставникът на „сините” Станимир Стоилов прибягна до услугите на опитния Ивелин Попов, който се появи в игра в 65-ата минута.

Вратата на домакините продължи да бъде под постоянен обстрел, а Филип Кръстев пропусна страхотен шанс в 71-ата минута. Халфът на Левски стреля технично, но Швейтанов плонжира и изби в ъглов удар.

Така Левски вече има 25 точки и остава на четвъртото място, докато Септември събра 10-тата си точка и е 13-ти.

Септември (Сф) - Левски 0:0

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

Септември (София): Шейтанов, Чандъров, Георгиев, Арсов, Миланов, Костадинов, Кабов, Гаврилов, Стойчев, Николов, Каса

Левски: Андреев, Ван дер Каап, Миланов, Краев, Стефанов, Уелтън, Роналдо, Сундберг, Кръстев, Кордоба, Петков

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.