Пропускане към основното съдържание

Мощен ЦСКА прегази Ботев (Враца)

"Армейците" изиграха един от най-силните си мачове

ЦСКА разби с 4:0 Ботев (Враца) в мача им от 15-ия кръг на efbet Лига, който се изигра на стадион "Христо Ботев". "Армейците" изиграха един от най-силните си мачове от началото на сезона и заслужено си тръгнаха с трите точки.

В първите минути на срещата ЦСКА получи три шанса за центрирания - от свободен удар и два корнера, но от тях не последва нищо опасно.

Още в 6-ата минута "армейците" поведоха в резултата. Тибо Вион пусна наляво към Де Нойер, който му върна топката, а французинът я центрира в наказателното поле, където Марселино Кареасо я засече във вратата на Костов. Това бе дебютно попадение за Кареасо с екипа на ЦСКА.

В 16-ата минута Антонио Георгиев стреля с глава, но Бусато без затруднения изби в корнер, от който не последва нищо опасно.  В 23-ата минута "червените" имаха шанс за втори гол, но Лазар Туфегджич уцели напречната греда.

В 32-ата минута Назон излезе на добра позиция и стреля, но Костов изби в ъглов удар. След центрирането Матей стреля с глава, но над вратата.  В 35-ата минута гостите удвоиха преднината си. Дюкенс Назон с пета пусна към Лазар Туфегджич, който прати топката в опразнената врата.

В 39-ата минута Тибо Вион стреля от пряк свободен удар, но право в ръцете на Костов. В 61-ата минута Венцислав Христов пропусна златен шанс за врачани да върне един гол. При опита си да спре Христов обаче стражът на ЦСКА почувства болка и остана на земята. След кратка медицинска намеса бразилецът се изправи на краката си.

В 80-ата минута Станислав Шопов вкара страхотно попадение от дъгата на наказателното поле. Красимир Костов нямаше никакъв шанс срещу мощния изстрел на Шопов. В самия край Браян Морено реализира за крайното 4:0 след центриране на Турицов.

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

БОТЕВ (ВРАЦА): 76. Красимир Костов (к), 6. Антонио Георгиев, 8. Диего Фераресо, 9. Даниел Генов, 15. Мирослав Маринов, 19. Браян Переа, 20. Меси Дарнел Дилан, 23. Браян Мендоса, 28. Клери Сербер, 37. Том Рапнуи, 88. Йохан Валбуена;

Треньор: Даниел Моралес;

ЦСКА: 1. Густаво Бусато, 2. Юрген Матей (к), 19. Иван Турицов, 6. Християн Петров, 3. Джеферсон Телес, 5. Брадли де Нойер, 27. Маурисио Гарсес, 15. Тибо Вион, 26. Марселино Кареасо, 11. Лазар Туфегджич, 9. Дюкенс Назон;

Треньор: Саша Илич.

КЛАСИРАНЕТО: 

 

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,