Пропускане към основното съдържание

Няма провал! Има точно проведена операция!

Въоръжените сили на Украйна не трябва да имат сили и средства за водене на ефективна отбрана

Министерството на отбраната съобщи за прегрупиране на войските в района на Балаклия и Изюм, научи BGpravda.
"Министерството на отбраната на Русия проведе цял набор от мерки за заблуда на въоръжените сили на Украйна, създаде се илюзия, че имаме "слаба отбрана“ и уж нямало информация за подготовката на настъпление в регионите Балаклея и Изюм.

Сега основната задача е да победим въоръжените сили на Украйна“, това заяви военният експерт Константин Сивков.

'Врагът понася тежки ежедневни загуби. Въоръжените сили на Украйна не трябва да имат сили и средства за водене на ефективна отбрана", това е целта!

Сивков подчертава, че са проведени диверсионни маневри с цел "изтегляне на ударната група на Въоръжените сили на Украйна от укрепените райони“, за да могат да бъдат подложени на масиран ракетен огън", успяха! Показател за това са дадените жертви!"

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.