Пропускане към основното съдържание

Виктория от "Ергенът" настръхна, блокират я заради вулгарно ВИДЕО 18+ с участието на Дениз и Люси

Изненадващо приятелство се зароди между Виктория, Дениз и Людмила след края на "Ергенът". Трите дами успяха да запазят приятелството си и извън формата, където често се събират по женски да вършат лудории, писа БЛИЦ.

Наскоро Виктория преживя истински кошмар, след като хакнаха профила й в Инстаграм, от където вади голяма част от парите си. Направи си нов, но се притеснява дали няма да бъде блокирана, след като качи доста вулгарно видео с приятелските си, които си показват гърдите.

В краткото видео Виктория е операторът зад камерата, а останалите две се лигавят и се държат като пияни момичета. Разбира се, Люси и Дениз акцентират върху "тези двете неща", визирайки гърдите си.

"Мамини сладки, стават за копаене в нивата и да гонят косовете да не ми ядат гроздето", гласи един от коментарите под видеото. Все пак Виктория може да диша спокойно, тъй като нямаше последствия и все още има профил, който се мъчи да развие бързо и отново да започне да рекламира различни продукти, за което й се заплаща доста добре.

@_ergenat.a.d.v_ Samo az li se smqh super mnogo na tazi chast ot vloga😅Vie veche gledahte li go? #denizehot #lusiehot #ergenat #fypage #aloalo #xyzbca #follow #ergenat #fypage #aloalo #xyzbca #fypage ♬ original sound - _ergenat.a.d.v_

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.