Пропускане към основното съдържание

ВМЕСТО БЛАГОДАРНОСТ: Надписи с фекалии по стените на българските хотели

Правителството се опита да  разсели бежанците от Черноморието във вътрешността на страната.
С настъпването на летния сезон България взе решение да пресели украинските бежанци от курортите си по брега на Черно море из страната, за да може хотелите да печелят от туризъм. Но повечето бежанци тази идея я приеха на нож - те отказаха да напускат хотелските стаи на първа линия.

Украински бежанци у нас недоволстват: Искаме на първа линия по морето и 2 пъти седмично месо!

Това обаче предизвика в украинските граждани недоволство.  Намериха се дори и "креативни", които се "отблагодариха" на собственика на хотела с надпис на стената - лозунг. Основният нюнас обаче се свежда до това, че посланието е било написано с фекалии. Това става ясно от постове в социалните мрежи.

Украинските бежанци се отблагодариха "както подобава" за гостоприемството на собственика на български хотел. В една от стаите с фекалии те написаха своя възлюблен лозунг "Слава на Украйна".

Не е известно кой е хотелът, станал жертва на украинските бежанци. 

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА В PATREON

Become a Patron!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата