Пропускане към основното съдържание

Чутовна излагация за България! Равенство с Гибралтар

След като паднахме от Грузия с 2:5 у дома, сега стигнахме само до равенство 1:1 като гости на аутсайдера Гибралтар в мач от група 4 на лига С и останахме на предпоследна позиция в класирането с едва 2 точки от 3 мача.

Двубоят бе официален дебют като селекционер на „лъвовете“ за спортния директор на БФС Георги Иванов.

Той пое временно отбора за 2 мача след оставката на Ясен Петров, подадена след срамната домакинска загуба с 2:5 в Разград тази неделя.

Гонзо направи цели 8 промени в състава и остави на пейката Кирил Десподов, Тодор Неделев, Ники Михайлов, Георги Костадинов и Антон Недялков, за да даде дебют на Андриан Краев, а той от своя страна се превърна във виновник за дузпата на домакините в 60-ата минута.

Мачът се игра пред почти празни трибуни на и без това малкия стадион „Виктория“ като започна равностойно, с 2 бързи жълти картона за футболистите на Гибралтар.

Първият шанс за нашите се откри в 16-ата минута, когато Миланов центрира към Мартин Минчев, ала неговият удар с глава бе избит от вратаря.

Дузина минути по-късно самият Миланов пробва изстрел от дистанция, но доста неточно, а малко след това Едисон Йорданов бе намерен в наказателното поле, но не се справи с овладяването на топката.

В 32-ата минута Гибралтар регистрира първия си точен удар в очертанията на вратата на Светослав Вуцов.

Топката бе върната от Лий Кашаро към Лиам Уокър, който от близо 20 метра стреля силно по земята, но родният вратар улови безпроблемно.

Така се стигна до добавеното време на първата част, когато Миланов намери Георги Минчев в пеналта и той засече с глава центрирането, за да вкара отблизо дебютния си гол за България и да ни даде аванс на почивката.

След нея имахме 2 възможности да удвоим, но ги пропуснахме, след което домакините стигнаха до страхотен шанс.

Лий Кашиано центрира към центъра на наказателното поле, където Хулиан Валарино бе забравен от защитата ни и стреля с десния крак, но Вуцов блесна с чудесно спасяване с крак.

Малко по-късно футболист на домакините бе изведен зад защитата и Едисон Йорданов му отне като „червените“ имаха претенции за нарушение, но съдията подмина ситуацията.

В 55-ата минута пък Валарино стреля опасно, ала за наше щастие прати топката върху мрежата на Вуцов.

В 57-ата минута обаче кълбото се удари в ръката на застаналия в стената от футболисти при статично положение Андиран Краев и след намеса на ВАР съдията отсъди дузпа.

Зад топката застана Лиам Уокър, за да я прати хладнокръвно в мрежата и да изравни резултата в 61-ата минута – 1:1.

След това Георги Иванов опита да промени развоя на срещата, пускайки в игра Десподов и Неделев, но до края повече попадения не паднаха и така България записа втори поред срамен резултат в Лига на нациите.

Гибралтар – България 1:1

0:1 Георги Минчев (45+1) мин.
1:1 Уокър (61, дузпа) мин.

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

Гибралтар: 23. Коулинг, 12. Оливеро, 15. Лопес, 6. Уайсмен, 14. Чиполина (к), 22. Торила, 20. Брито, 5. Анесли, 19. Валарино, 10. Уокър, 7. Кашаро;

Селекционер: Хулио Сесар Рибас

България: 1. Вуцов, 12. Йорданов, 15. Петко Христов, 4. Чорбаджийски, 5. Попов, 20. Краев, 6. Кръстев, 17. Миланов (к), 19. Мартин Минчев, 22. Стефанов, 10. Георги Минчев;

Селекционер: Георги Иванов.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.