Пропускане към основното съдържание

ЦСКА - ЛЕВСКИ (0:0)

Столичните грандове ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в голямото дерби от първия кръг на плейофите в Първа лига. Двубоят ще се изиграе на националния стадион "Васил Левски" в София, като е с начален час 17.00.

Двата най-големи футболни клуба в България - ЦСКА и Левски, се очаква да сътворят поредния спектакъл за феновете на българския футбол. ЦСКА влиза в двубоя, след като Стойчо Младенов напусна "Армията", а на негово място застана английският специалист Алън Пардю. В Левски също имаха притеснения дали Станимир Стоилов няма да напусне клуба, но Мъри бе категоричен, че остава на "Герена" заради феновете.

И ЦСКА, и Левски са изключително близо до класиране за финал на Купата на България, след като "червените" спечелиха първия си полуфинал срещу Славия, докато "сините" надвиха Лудогорец като гост с 2:3 в изключителен мач в Разград. Именно тази среща ядоса Мъри Стоилов, който не бе доволен от съдийството в мача и цялостното състояние на българския футбол.

"Червените" са на 12 точки от първия Лудогорец и вече трябва да мислят да съхранят второто си място, тъй като Ботев Пловдив им диша във врата. Левски пък е пети и се надява да се бори за място в евротурнирите.

В днешния мач общо шестима играчи на ЦСКА и Левски трябва да внимават за картони, тъй като "висят" за реваншите в Купата на България.


МАЧЪТ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК


ЦСКА - ЛЕВСКИ 0:0

СТАРТОВИ СЪСТАВИ

ЦСКА: 25. Димитър Евтимов, 19. Иван Турицов, 4. Мено Кох, 21. Амос Юга, 18. Брадли Мазику, 3. Жеферсон, 24. Карло Мухар, 8. Греъм Кери, 27. Маурисио Гарсес, 30. Яник Сони Вилдсхут, 9. Жорди Кайседо

ЛЕВСКИ:
13.Николай Михайлов, 91. Драган Михайлович, 23. Сонко Сундберг, 5. Келиан Ван дер Каап, 6. Цунами, 8. Андриан Краев, 30. Филип Кръстев, 14. Илиян Стефанов, 17. Уелтон, 19. Билал Бари, 88.Марин Петков

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.