Пропускане към основното съдържание

Когато бежанците от Сирия дойдоха в България, никой не си отвори дома за тях

Когато бежанците от Сирия дойдоха в България, никой не си отвори дома за тях, не ги настанихте в хотелите си, не ги приехте, като "братя и сестри". Тогава също имаше майки с деца, хора от добри семейства напуснали държавата и домовете си.  
 
Знам го, защото лично ходих в един от приютите, в които бяха настанени. С тях обаче дойдоха и хора не дотам добронамерени и благодарни... В такива ситуации е нормално и има реални заплахи за всяка една държава, която подава ръка на нуждаещите се.

Сега обаче се надявам, за доброто на всички нас и всички онези, които отваряте собствените си домове, в тях да влязат добри и нуждаещи се хора и семейства. Надявам се също последиците от всичко това да не досъсипват държавата и народа. Надявам се.... просто да не съм права за нещата, които на моменти ми минават през главата.

Всеки има право на мнение, но когато то е достатъчно аргументирано и информацията ви е максимално близка до ИСТИНАТА! Иначе се получава едно надприказване и на мен лично ми е безсмислено. Разбира се, че съм против войните, избиването на невинни и насилието в такива мащаби.

Тук обаче ще си позволя да цитирам Путин и "операцията", която предприе...Надявам се индивиди, като Сара Пейлин да не стъпват в държавата ми.

Бих писала още по темата, бих качвала и достатъчно достоверни материали, но ще спра дотук.
Нека не само Бог, но и ние да пазим България и да бъдем отговорни. 

И не на последно място се надявам след години тази история, която ние днес също пишем да мога да разкажа на дъщеря си.

Славея Сиракова-Шайла

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.