Пропускане към основното съдържание

Подкрепа за достойната българка - Елена Гунчева

Тя не иска чужди войски в България! Тя не иска някой друг да се разпорежда с родината ни и то за изцяло наша сметка и вреда. Тя не иска да сме НАТО и ЕС, а да сме България. Тя не иска да следваме чуждата воля, а да следваме българския интерес. Тя е Елена Гунчева!

Някои мъже по лични карти я нападат, но защо трябва да им обръщаме внимание, все пак като по рождение си лишен от волеви и всякакви други качество, то ти остава само ролята на средностатистическа хлебарка. Ей така, от време на време ще се появяват скришом и ще предизвикват отвращение. Неизбежно е, хлебарките винаги намират начин да оцелеят за сметка на другите. 

Защо не погледнете действията на Христо Бойкикев, който иска чужди войски на българска територия. Нещо да се казва, че нарушава националния интерес, нещо да се казва, че се поставя в услуга на други държави? Разбира се, че нищо подобно няма да чуете, то нали големите родни медии, които в никакъв случай не са и български, упорито ни налагат мнението, че всеки, който не е против Русия е мръсник. Трябва да го замеряме и то обилно с фекалии, а не да разберем, че самите медии са вече не само фекалии, а цели фекални ями. 

За съжаление вече има доста малко българки като Елена Гунчева и е редно поне хората със съвест и нормална ценностна система да я подкрепим и да кажем - С ТЕБ СМЕ!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.