Пропускане към основното съдържание

Виляреал унизи Ювентус

Виляреал размаза Ювентус 3:0 в реванша им от 1/8-финалите от Шампионската лига и с общ резултат 4:1 изхвърли "старата госпожа" от турнира. Торинци капиулираха в последните 15 минути на мача, в които получиха и трите гола в собствената си врата, два от които бяха от дузпи.


В първите минути гостите от Виляреал бяха по-активни и се опитваха да обградят наказателното поле на Ювентус. Първият точен удар обаче бе за Ювентус, като Херонимо Руй спаси удар на Алваро Мората в 7-ата минута.

Четири минути по-късно таранът засече с глава центриране отдясно, но стражът на „жълтата подводница“ направи страхотно спасяване.

В 14-ата минута при една контраатака на Юве Мората и Хуан Куадрадо си попречиха да стрелят от чиста ситуация, а след това бранител в жълто блокира удар на Душан Влахович.

Атаките на домакините продължиха да са много опасни и в 20-ата минута Артур стреля от над 20 метра, но Руй спаси. В ответната атака Влахович засече центриране по земя отляво на Матиа де Шильо, но след удара му топката рикошира зловещо в напречната греда. Виляреал също не стоя безучастно и веднага след това Джовани Ло Селсо отправи хубав удар от дъгата на наказателното поле, но топката мина покрай дясната греда на Войчех Шчесни.

Вратарят на Виляреал продължи да е на висота и в 35-ата минута след центриране от ъглов удар топката стигна до Влахович. Сърбинът стреля с глава от около метър-два, но аржентинецът изби удара му.

В края на полувремето атаките понамаляха, тъй като двата отбора се ориентираха към играта в атака на противника.

След почивката възпитаниците на Масимилиано Алегри упражниха сериозен натиск към вратата на Виляреал.

В 58-ата минута Адриен Рабио стреля силно от границата на наказателното поле, но топката попадна в ръцете на стража на „жълтата подводница“.

В 75-ата минута обаче, при една от редките атаки на гостите, Даниеле Ругани фаулира Франсис Коклен в наказателното поле. Първоначално реферът Шимон Марчиняк не посочи бялата точка, но след като гледа ситуацията на ВАР промени решението си и Виляреал получи 11-метров наказателен удар. С изпълнението се нагърби Жерар Морено, който стреля в долния десен ъгъл на Шчесни. Полякът хвана ъгъла, но не успя да отрази удара и топката влетя в мрежата му – 1:0 за Виляреал.

Пет минути преди края на двубоя "жълтата подводница" удвои преднината си. Арно Данжума центрира от ъглов удар, след което защитата на "бианконерите" не успя да се намеси добре и Пау Торес отблизо реализира в горния ляв ъгъл.

В самия край на срещата Виляреал разви бърза контраатака, като защитата на Ювентус беше само в лицето на Данило и Де Лихт, като последният блокира изстрел с ръката и се стигна до нова дузпа за гостите. Донжума се зае с изпълнението и матира стража на домакините с гол в долния десен ъгъл.

Ювентус - Виляреал 0:3

0:1 Морено 77 мин. (дузпа)
0:2 Торес 85 мин.
0:3 Донжума 90+2 мин.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.