Пропускане към основното съдържание

Българската Анастасия зарибява с музика

Анастасия зарибява не само в Русия, но и в България. Това женско име е синоним на красива жена, към което руснаците дори създават култ. В България - Анастасия е хубавица с истинско име Нора Хасанова. Тя е певица, различна от останалите, като малко хора знаят за нея, че е медицинска сестра, работила в болница. Тя може да лекува хората и в медицинския смисъл на думата и в чисто душевен план с песните си. Нора се съгласи да отговори на въпросите на BGpravda. Ето, какво разкри тя нашите читатели:

Откъде идва Анастасия?

- Анастасия идва от ,,Възкресение” и се превежда така от старогръцки. Това име е популярно и  в Русия, също така вече и в България. Много благозвучно име, което аз много харесвам.

Преди време учихте за медицинска сестра, завършихте ли? 

- Завърших я с отличие. Професията беше много тежка за мен, защото съпреживявах мъката на пациентите си. Нямах нито един нещастен фал по време на работата си, защото това е сложна професия, най-малката грешка е фатална. Бях стриктна и не допусках грешки. Съветвам бъдещите кадри, да завършат тази професия, защото ако започнеш нещо трябва да го довършиш. Работила съм една година в кардиологично отделение и се гордея със уменията си да се грижа за болни.

Какво Ви привлече, за да се занимавате с музика?

- Музиката винаги ме е привличала и това да създавам нещо за хората. Музиката е била най-голямата ми любов и никога не ме е предавала. За мен музиката е тази, която радва в сивото ежедневие. Обичам да създавам музикални проекти. Това е най-добрият лек за душата ми.
 

Какви освен музикални качества трябва да притежава една певица, за да стане звезда?

- Трябва да е сериозна, талантлива, отговорна и да търси най-доброто когато има шанс да избира песен за себе си. Трябва да работи с най-добрите композитори, оператори, гримьори и фризьори.

В България изобщо може ли да говорим, че има музикални звезди?

- В България имаме много добри звезди. Лили Иванова е най-великата и според мен тя е доказателство, че у нас има звезди. Разликата е, че ако пееше в Америка, можеше да е една от най-богатите жени в света. Разликата е, че ние имаме ужасно добри звезди, но сме страна, която няма развита икономика. Имаме звезди, които за мен са доста добри.

На поп-фолка у нас не се гледа с много добри очи, на какво се дължи това?

- Не се гледа с добри очи, от някои хора, които четат жълти медии и сайтове. Аз не смятам, че музиката и тези които пеят трябва да бъдат критикувани. Всеки има право на избор да слуша това, което иска. Аз също не обичам стилове от музиката, но просто не ги слушам. На тези които не гледат с добри очи на чалгата, им пожелавам да слушат друга музика. Свободни са в избора на друг жанр.

Вашият любим певец е?

- От нашите певци обожавам Азис, който за мен е вечният славей. От дете го слушам и изглежда уникално. Никога не е остарявал. Истински мъж, който винаги ще бъде на върха.

Как Ви се отрази Ковид пандемията?

- В началото бях изненадана че ни принуждаваха да си стоим затворени, но с течение на две години свикнах с пандемията. Корона вируса ще остане част от живота ни и се примирих. На мен ми се отрази добре, защото елиминирах много ненужни хора от живота си. Това определено ми помогна.

Били сте лице на конкурси за красота, може ли отново да Ви видим в тази роля?

- Конкурсите за мен са минало, и пазя всичко в гардероба си. Конкурсите са стартът към една успешна кариера като модел в България. Но не може да се връщаш в първи клас. Целта ми вече не е да сравняват красотата ми с тази на оставалите. За мен красотата е в душата и искам да бъде оценена единствено от хората които са ми близки.

Какво да очакваме от Вас през 2022г. 

- Имам една песен, която записах, но никога не съм я пускала, страшен хит е. Записах я, но трябва да я презапиша и може да я пусна някой ден. Обещавам, че този път ще бъде хит. Няма да си губя времето повече да записвам песни, които не са хитове.

На музикалните фенове у нас бихте пожела ли...

- Пожелавам им да са живи и здрави, да спазват противоепидемичните мерки. Да бъдат отговорни и да слушат музиката която харесват.Не спирайте да мечтаете и гледайте смело нагоре. Бъдете силни и винаги посрещайте деня с усмивка. Нека всеки който ме харесва и му е харесало интервюто ми да ме следва в инстаграм @norihasanova. 


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.