Пропускане към основното съдържание

Камерун прегази Етиопия и се класира за елиминациите в Купата на африканските нации

Камерун удари с 4:1 срещу Етиопия и си осигури участие в следващия етап на турнира за Купата на африканските нации, чиито домакин е.

Етиопия успя да вкара първи гол още в 4-ата минута, когато точен бе Дева Хотес, но само след още 4 минути Камерун изравни, а попадението реализира Токо-Екамби.

Венсан Абубакар на практика сложи точка на спора с попадения в 53-ата и 55-ата минута, а Екамби довърши Етиопия с гол в 68-ата минута.

Гостите изненадващо първи вкараха, когато Хотеса бе оставен сам в наказателното поле и засече центриране на Гебремихаел. В 8-ата минута стражът на Етиопия изби добре силен удар на Абубакар, но след това топката стигна до Фай, който центрира добре почти от аутлинията. Този път Шанко не се намеси добре и Екамби засече с глава за 1:1.

Камерун бързо реши всичко в своя полза в началото на втората част след два гола на Венсан Абубакар, който първо засече центриране на Фай в 53-ата минута, а след това и на Нгамалеу за 3:1.

В 68-ата Екамби също отбеляза второто си попадение. Той получи извеждащо подаване, напредна на скорост, след което с един финт увлече трима бранители и стреля в близкия ъгъл за крайното 4:1.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.