Пропускане към основното съдържание

Кайседо спаси ЦСКА срещу Арда

Жорди Кайседо спаси ЦСКА от загуба в отложения мач от втория кръг на efbet Лига срещу Арда. Срещата, играна в Кърджали, завърши при резултат 2:2, като нападателят донесе точката на "червените" с гол в 92-ата минута.  

ЦСКА можеше да поведе още в 5-ата минута. Жорди Кайседо бе изведен отлично зад гърба на отбраната на Арда. Нападателят стреля много силно от далечно разстояние, но топката срещна напречната греда на излезлия напред Иван Караджов.

В 32-ата минута Арда поведе. Спас Делев получи добро извеждащо подаване и влезе в наказателното поле на "армейците". Той финтира Тибо Вион, след което бе повален от Юрген Матей. Ситуацията бе разгледана с ВАР, след което бе решено, че има дузпа за домакините. Зад топката застана Тонислав Йорданов, който с мощен удар не остави никакви шансове на Димитър Евтимов.

"Червените" стигнаха до изравнителен гол в първите секунди на даденото от съдията продължение. Хамза Чатакович центрира страхотно в наказателното поле на Арда, където Жорди Кайседо бе изпуснат от отбраната и с глава прати топката в мрежата на Иван Караджов.

В 53-ата минута домакините поведоха за втори път. Иван Коконов получи добро подаване около центъра, след като Тибо Вион пропусна топката, напредна опасно и стреля силно от около 20 метра, като не остави никакви шансове на Димитър Евтимов.

ЦСКА стигна до изравнителен гол в 92-ата минута. Яник Вилдсхут бе повален в близост до наказателното поле. Зад топката застана Жеферсон, който центрира много добре в пеналта, където Жорди Кайседо с глава се разписа и донесе точката на "червените".

След равенството ЦСКА продължава да заема второто място в класирането с 37 точки. Лидерът Лудогорец е с 42. Арда пък са девети с 22.

Арда - ЦСКА 2:2

Голмайстори: 

0:1 Тонислав Йорданов - д 32'

1:1 Жорди Кайседо 45+1

2:1 Иван Коконов 55'

2:2 Жорди Кайседо 90+2'

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.