Пропускане към основното съдържание

ЦСКА си направи страхотен коледен подарък

ЦСКА завърши годината по възможно най-добрия начин, побеждавайки Лудогорец с минималното 1:0 на "Българска армия" в отложен от третия кръг двубой от efbet Лига. "Червените" доиграха срещата с човек по-малко, след като в 90-ата минута Карло Мухар бе изгонен за втори жълт картон.
 
Победното попадение за "армейците" бе дело на капитана Юрген Матей, който в 77-ата минута с глава прати топката във вратата на Серджио Падт. Домакините можеха да отбележат и в 14-ата минута, но тогава ударът на Яник-Сони Вилдсхут се спря в левия страничен стълб на вратата, пазена от Падт. Лудогорец пък завърши двубоя без нито един точен удар.

Зарядът на двубоя доведе до пререкания и грозни срещи в самия му край, когато играчите на двата тима се спречкаха заради забавилата се смяна на Иван Турицов.

След победата ЦСКА вече има 40 точки на второто място във временното класиране, а Лудогорец е първи само с две точки повече.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.