Пропускане към основното съдържание

Екатерина Иванова спечели два бронзови медала на Европейското първенство по таекуондо

"С бойни спортове се занимавам от близо 13 години. Първоначално започнах с кикбокс, но през 2015 продължих с таекуондо. От предишни състезания имам две световни титли по кикбокс, две по таекуондо и още европейски по таекуондо", каза за БНР 17-годишната Екатерина Иванова, която спечели два бронзови медала на Европейското първенство по таекуондо в Крит. То се проведе в периода  26 - 31 октомври тази година.

Екатерина Иванова се класира на трето място на индивидуално участие - спаринг девойки старша възраст до 52 килограма. Трето място и съответно бронз Екатерина спечели и в отборно състезание с още 5 момичета. Състезателката, която е с диабет тип 1 от 6-годишна, има титли от европейски и световни първенства и е една от най-изявените участнички в българския национален отбор по таекуондо.

Тя подчерта, че ще продължи да тренира:

"И ще се старя да постигам все по-големи успехи  Все още уча икономика и мениджмънт във Финансово-стопанската гимназия. Мисля да се насоча в тази насока, влече ме, интересно ми е. Мисля с това да се занимавам занапред. Спортът ще го практикувам, докато мога в близко и далечно бъдеще. Все още влиза в моите планове, от спортът не мисля да се  откажа, но в професионален план мисля да се занимавам с икономика".

Екатерина е част от българския състав, който включва 81 състезатели. Те представиха страната ни при юноши и девойки, мъже, жени и ветерани. Заедно с отбора Екатерина тренира усилено на триседмичен подготвителен лагер в Благоевград с амбицията да спечели медал. 17-годишната спортистка се занимава със спорт от 4-годишна. Първо започва с кикбокс, а от 2015 година тренира таекуондо.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.