Пропускане към основното съдържание

Интернет сензацията Ivka Beibe пред BGpravda: Обичам провокациите

Бейби, или както тя държи да се казва - Бейбе, забележи, че тя е Ivka Beibe. Говори повече от провокативно, но не е от тъпите, когато е сериозна има комуникация, на която могат да завидят доста политици и кандидат политици. Винаги има, с какво да те изненада, но държи на мъжката си дума, повече от много мъже по лична карта.
Ivka Beibe се съгласи да отговори на въпросите на BGpravda, а не се скри, като много други кифли, които кифлеят смятайки, че тях могат да ги търсят само от CNN и Ройтерс.
Ето, какво отговори Ivka Beibe на малка част от въпросите, които имаме към нея, а с нея никога не е скучно.

В българския шоубизнес има повече шоу или повече бизнес?

Мисля, че шоубизнеса в последно време е доста по-подреден. Но като, че ли е повече бизнес. В крайна сметка и това е целта на занятието.

Смятате ли, че вече и Вие сте част от него?

Не, но бизнесът си е бизнес. Шоуто си е шоу!

Може ли да очакваме нови парчета от Вас, след излизането на клипа - Непознати?

За момента не!

В Youtube има КаналЪ, където вашите фенове могат да видят видеа създадени от вас и Стамбини, смятате ли да продължите с тях и имате ли планове за самостоятелен Youtube канал, където да влезете в ролята водеща?

Бих предпочела да не отговарям на този въпрос.

Защо не можем да Ви открием във Фейсбук, колко точно са важни социалните мрежи за изграждането на имидж, независимо дали е позитивен или отрицателен?

Защото Фейсбук използвам само за приятели и познати. Всички останали социални мрежи са важна, неизменна част от създаването на имидж на когото и да било. 



С последните си изяви в интернет пространството предизвикахте голям интерес и спечелихте доста фенове. Може ли да се каже, че обичате провокацията?

Обичам провокацията, но в рамките на нормалното.

Смятате ли да продължите да говорите открито по сексуални теми? Има ли теми табу за Вас? 

Ще говоря на теми, които са интересни на хората.

Как бихте определили сексуалната култура на българина?

Ниска!

Датска журналистка записа интервю по време на сексуален акт в суинг клуб, което бе излъчено като част от материал за отпадането на ограниченията срещу Ковид-19. В България може да видим нещо подобно и кога?

За момента не. Но никога не казвай никога!

Винаги демонстрирате отлично настроение, какво Ви кара винаги да сте толкова позитивна?

Любовта!


Къде прекарахте лятото? Ако можехте да избирате - море или планина?

Ами за мое щастие успях да отида три-четири пъти до морето. Южното Черноморие този път . И двете харесвам, според зависи хората, с които съм.

Коя е почивката, която никога няма да забравите и защо?

Първата ми в Истанбул с майка ми.

Какво бихте пожелали на нашите читатели?

Да бъдат здрави! И да мислят позитивно.

И накрая казва, че няма за какво да и благодарим, но въпреки това ще го направим - Благодарим ти! А и тепърва имаме въпроси към теб!

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.