Пропускане към основното съдържание

Скандално отмениха мач на Теодора Кирилова

Теодора Кирилова трябваше да играе в Турция на гала вечерта "Loca fight" в Истанбул срещу Фунда Алкайс, която е "WBC Muaythai "Световна и европейска шампионка за професионалисти "WMC" Европейска и световна шампионка за професионалиси, Световна шампионка на "IFMA" и "WAKO" също така е състезателка играла в "Glory" "KOK" и още от най-големите вериги.

Срещата беше приета и потвърдена преди две седмици, но след това нейния мъж и треньор - Марио Кирилов е получил съобщение, от което става ясно, че мачът пропада, защото Теодора Кирилова била 168 см, а Фунда е 163 см.

Фунда Алкайс

"Не знам дали е смешно или скандално, но  важното е, че работим в правилната посока! Щом състезатели от такъв ранг правят такива неща! Това беше третото предложение за този мач, но повече няма да го търсим", написа във Фейсбук Марио Кирилов.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.