Пропускане към основното съдържание

Недооценен от ЦСКА талант на Литекс смълча "Армията" с хеттрик

ЦСКА претърпя тежко поражение в домакинството си на Локомотив Пловдив и загуби с 1:3.
В герой за "смърфовете" се превърна Георги Минчев. Талантът от школата на Литекс, който премина за кратко и през ЦСКА, стана автор и на трите попадения.
 
Четири минути след почивката Локомотив откри резултата след хубаво центриране на Томашевич отляво и точен удар с глава на Минчев.

В 55-ата "десетката" на гостите вкара втори гол, възползвайки се от разбъркване в наказателното поле на ЦСКА след изпълнение на корнер.

11 минути по-късно Минчев оформи хеттрика си. Димитър Илиев проби добре отдясно и центрира в наказателното поле, където Минчев с летящ плонж връхлетя върху топката и за трети път я прати в мрежата на Густаво Бусато.

ЦСКА върна едно попадение в 84-тата. След бърза атака отляво Георги Йомов изведе с хубав пас с външната част на крака Йоан Байи, който отблизо оформи крайното 1:3. Веднага след гола Йомов бе заменен, след като отново получи болки в дясното коляно.

Загубата оставя "червените" на втората позиция с актив от 23 точки - колкото има и третият Славия, но "белите" са изиграли два мача по-малко. Лидер е Лудогорец, който от 19:00 ч. приема Берое.

С победата Локомотив събра 17 точки, с които се изкачи на седмата позиция.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.