Пропускане към основното съдържание

Клуб, подкрепил Боби Михайлов, бил спрял дейност преди 20 години

Клуб-фантом е подкрепил Боби Михайлов за поредния му мандат като президент на БФС. С Football24.bg се свързаха хора, които изразиха мнение от страна на собственика на ФК Тича Варна Алексей Соловьов, който използвал социалните мрежи, за да информира, че изненадващо за него несъществаващият от 20 години клуб е уж изразил подкрепа за Боби Михайлов, който както знаем спечели за пети пореден път изборите за президент на БФС.

Oфициaлнo Михaйлoв cъбрa 241 глaca нa кoнгрeca, a Бeрбaтoв пoлучи 230. Хриcтo Пoртoчaнoв бe трeтият кaндидaт c 8 глaca. При тeзи уcлoвия бe нужeн eдин-eдинcтвeн глac, зa дa ce cтигнe дo бaлoтaж мeжду двaмaтa кaндидaти c нaй-мнoгo глacoвe.

Мeждуврeмeннo пocтъпвaт мнoгo cигнaли зa клубoвe-фaнтoми, пoдмянa нa дeлeгaти в пocлeдния мoмeнт и oгрaничaвaнe нa дocтъпa нa цeли 20 клубa oт Блaгoeвгрaдcкo oт включвaнe в кoнгрeca.

Публикуваме мнението на президента на без редакторска намеса:

МАНИПУЛАЦИЯ ИЛИ ГРЕШКА ?
ДНЕС ЗАСЕДАВА БФС С ЕДИНСТВЕНА ТОЧКА- ИЗБИРАНЕ НА НОВО РЪКОВОДСТВО .
С ИЗНЕНАДА НАУЧАВАМ ,ЧЕ ФК „ТИЧА “ – ВАРНА Е ИЗЛЯЗЛА СЪС СТАНОВИЩЕ ДА ПОДКРЕПИ СЕГАШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ Г-Н МИХАЙЛОВ !
ЗАЯВЯВАМ НАЙ ОТГОВОРНО ,КАТО ОСНОВАТЕЛ НА КЛУБА И НЕГОВ ПРЕЗИДЕНТ 5(ПЕТ ) ГОДИНИ ,ЧЕ КЛУБА Е ПРЕКРАТИЛ ВСЯКАКВА ДЕЙНОСТ ОЩЕ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ !!!
ТАКА ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА КОНГРЕСА !
АКО ИНФОРМАЦИЯТА ПРЕДСТАВЛЯВА ИНТЕРЕС ЗА ЩАБА НА Г-Н БЕРБАТОВ ,ДА СЕ СВЪРЖАТ С МЕН НА ЛИЧНИ !

Коментари

  1. Страхотна публикация! Поздравления за блога и за това, как го поддържате и за ценните ресурси, които споделяте.
    Успех в развитието му!
    Линк билдинг стратегии

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.