Пропускане към основното съдържание

Депутатите на Слави не знаят за какво и как да гласуват, разчитат на сигнали

Радостин Василев от "Има такъв народ" сигнализира на колегите как да натиснат бутона пред себе си
Едно от доказателствата за строгия ред в парламентарната група на Слави Трифонов дойде от неговия депутат Радостин Василев.

Наблюдателно око на фоторепортер засече как младият юрист на „Има такъв народ” дава знак на колегите си в пленарна зала как точно да гласуват. Депутатите на Слави явно не знат за какво и как да гласуват и разчитат на команди.

Голяма част от групата на ИТН няма нито парламентарен, нито политически опит, затова депутатите имали нужда от някой, който буквално да им сочи как да натискат бутона пред себе си. Всеки самосиндикален вот пък - отклонил се от партийната повеля, бил строго санкциониран.

Парламентарните журналисти пък вече са се видели в чудо, защото не могат да припарят до нито един депутат от „Има такъв народ” и да му зададат елементарен въпрос, без официално разрешение на пиарите.

Даже „медийни” личности като Мика Зайкова и Николай Радулов, доскоро популярни като един от най-словоохотливите събеседници, днес бягат от журналистите като дявол от тамян.

„Това е някакво дежа вю – същото беше и с парламентарната група на ранния ГЕРБ. Ако е така, то какво се е променило тогава...?!”, озадачени са репортерите в Народното събрание.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.