Пропускане към основното съдържание

СЕНЗАЦИЯ: Лионел Меси напуска Барселона!

От Барселона съобщиха официално, че аржентинската суперзвезда Лео Меси си тръгва, макар че до последно се очакваше да подпише нов договор и да остане на "Камп Ноу" още няколко години.

Барса обвинява за случилото се Ла Лига и посочва като причина "финансови и структурни пречки".

"Въпреки че има постигнато споразумение между Барселона и Лео Меси и с ясното намерение и двете страни да подпишат нов договор днес, той не може да бъде формализиран поради икономически и структурни пречки (правилата на Ла Лига). Изправен пред тази ситуация, Лионел Меси няма да продължи в Барселона", гласи изявлението на каталунците.

"И двете страни дълбоко съжаляват, че желанията както на играча, така и на клуба не могат да бъдат изпълнени. Барса иска да благодари с цялото си сърце на играча за приноса му и му пожелава най-доброто в личния и професионалния живот".

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.