Пропускане към основното съдържание

Бояна Кирчева: Родното плуване ще има много по-големи успехи в близките години

Плувците ни се представиха достойно, дадоха всичко от себе си и се бориха до край, което е най-важното! Йосиф се представи отлично и даде началото за бъдещи големи успехи. 
Мотивира подрастващите да се занимават със този спорт, и да искат да постигат неговите висоти. Така Бояна Кирчева коментира пред BGpravda, представянето на родните плувци в Токио.

Плувкинята на спортен клуб "Черно море" допълни: 

Тези пет човека който участваха на олимпиадата показва, че има възход в българското плуване. Сигурна съм че, в Париж 2024 този отбор, ще е много по-голям с нови млади надежди.
Огорчена съм от коментарите и недоволството от българските зрители. Всички ние искаме да са на върха, и да се представят блестящо, но в спорта не винаги се получат така нещата. Всички те дават максимума от себе си всеки божи ден, за да постигнат голямата си мечта и да представят достойно държавата ни.

Трябва да ги уважаваме и мотивираме още повече когато не са постигнали резултатите който очакват, защото е достатъчно трудно да се развива професионален спорт в България. Хората трябва да се гордеят с тях и да ги уважават, те имат нужда от тази подкрепа.

Вярвам че плуването ще има много по-големи успехи в близките години, здрава работа и нещата ще се получат.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата