Пропускане към основното съдържание

Тошко Йорданов с часовник за 14 бона

Тошко Йорданов иска промяна, но залага на старите навици на някои политици, а именно да пръскат сериозни суми пари за часовници. Така представителното лице на ИТН се разхожда с часовник за 14 000 бева.

Ювелирното мъжко бижу се води модел Luminor Chronograph Daylight PAM 250 и отличителното при него е, че каишката му не е от каква да е кожа, а от алигатор. Той е част от каталога на една от най-прочутите компании за производство на висок клас лукс часовници – Panerai. Корпусът и катарамата са от стомана, а функциите на Тошковия часовник включват часове, минути, малки секунди, дата, хронограф и тахиметър. 

Марката Paneraiе е символ на богатство и престиж за любителите на часовниците в цял свят. Създадена е от Джовани Панерай още през 1860 г. във Флоренция, но днес седалището е в Женева – Меката на часовникарската индустрия.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.