Пропускане към основното съдържание

11 000 лева на месец, за да гледаме бедрата на Ивет Лалова

Според олимпийската шампионка по лека атлетика Тереза Маринова не бива да очакваме кой знае какво от Ивет Лалова на игрите в Токио. Дано бегачката да я опровергае.  
За състезателката ни това са пети поредни игри, а класиранията й са много далеч от премиерните й участия, когато беше сред елита в женския спринт. В същото време резултатите са важни.
 
Участието в такива големи състезания на всеки спортист, особено на специално стимулираните от държавата повече, отколкото мнозинството ни представители, е доста скъпо удоволствие, особено в криза. 11000 лв. дава българският данъкоплатец на Ивет Лалова и мъжа й, италианец, всеки месец като възнаграждения, без да се броят останалите средства. 
 
И така цели пет години в този цикъл за олимпийска подготовка.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.