Пропускане към основното съдържание

Купата е "червена", Бисмарк Чарлс шокира Арда


ЦСКА спечели Купата на България през сезон 2020/2021! "Армейците" надиграха с 1:0 Арда (Кърджали) на "Васил Левски" пред 25 000 зрители по трибуните!

Големият герой за "армейците" е Бисмарк Чарлс, който вкара победния гол пет минути преди последния съдийски сигнал!В 4-ата минута ЦСКА създаде много сериозна опасност пред вратата на Арда. Джером Синклер бе изведен отлично по лявото крило и подаде успоредно на голлинията. Топката достигна до Федерико Варела, който стреля много силно, но Иван Караджов успя да избие.

Малко по-късно футболистите на символичните домакини бяха близо до попадение. След центриране от фаул, топката достигна до Тонислав Йорданов, който стреля от въздуха, но покрай лявата греда на Бусато.

Арда получи право да изпълни фаул в 15-ата минута. Зад топката застана Спас Делев, който бе замерен с предмет от трибуните. Нападателят направи забележка на привържениците в сектор "В", след което опита удар по диагонала, който обаче не затрудни вратаря на ЦСКА.

Кърджалийци създадоха много опасна ситуация в 25-ата минута на срещата. Емил Мартинов напредна по лявото крило, навлезе към центъра и стреля от границата на наказателното поле, но Гуаставо Бусато изби.

В следващата атака отново Емил Мартинов опита да затрудни вратаря на ЦСКА с удар от далечно разстояние. Бразилският страж обаче се намеси авторитетно и спаси.

ЦСКА отговори с много добро центриране на Греъм Кери в наказателното поле. Жорди Кайседо обаче не успя да засече топката в мрежата на Иван Караджов.

Арда можеше да отбележи гол в 38-ата минута. Спас Делев подаде успоредно на голлинията, като топката достигна до Иван Тилев. Той я върна към Тонислав Йорданов, но опитът му да я засече в мрежата бе избит в корнер от бранител на ЦСКА.

ЦСКА започна по-активно второто полувреме и опита да създаде нещо по-опасно пред вратата на Иван Караджов, но така и не успя да застражи стража на кърджалийци.

Арда бе близо до гол в 58-ата минута. Иван Тилев бе повален от Юрген Матей малко преди наказателното поле и Волен Чинков даде фаул. Зад топката застана Спас Делев, който стреля опасно, но топката прелетя на сантиметри над напречната греда.

В 62-ата минута след центриране от фаул Мено Кох опита да свали топката съм свой съотборник, но тя излезе в аут.

Само 120 секунди по-късно кърджалийци изпуснаха най-чистото си положение до момента в срещата. Футболистите на ЦСКА допуснаха сериозна грешка при изнасянето на топката, като Емил Мартинов бе изведен сам срещу Бусато. Халфът на Арда стреля, но точно в тялото на стража на "червените".

В 74-ата минута Бисмарк Чарлс отправи удар с глава към вратата на Иван Караджов, който обаче не бе достатъчно точен и силен, за да затрудни българския национал.

ЦСКА поведе в резултата в 85-ата минута. Амос Юга изведе отлично Бисмарк Чалрс в наказателното поле на кърджалийци, като нападателят овладя отлично топката и с мощен удар в горния ляв ъгъл на вратата матира Иван Караджов.

Арда - ЦСКА 0:1

0:1 - Бисмарк Чарлс 85 мин.

Стартови състави:

Арда: Караджов, Желев, Делев, Коконов, Лозев, Петков, Мартинов, Тилев, Крумов, Котев, Йорданов

ЦСКА: Бусато, Матей, Кох, Варела, Кери, Мазику, Турицов, Тиаго, Юга, Синклер, Кайседо

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.