Пропускане към основното съдържание

Хари Кейн отново е голмайстор на Висшата лига

Хари Кейн за трети път стана голмайстор на сезона във Висшата лига, след като вкара веднъж при успеха на Тотнъм над Лестър с 4:2 в последния кръг. 

В същото време Мохамед Салах не успя да се разпише за Ливърпул и така Кейн спечели наградата с 23 гола, докато египтянинън приключи с 22. 

Кейн бе №1 по голове и през 2015-16 и 2016-17, а освен това завърши и като играча с най-много асистенции – 14. 

Това обаче може да се окаже последната му кампания за лондончани, след като се говори, че е твърд в намерението си да напусне, като определено за Даниел Леви предстоят трудни дни. 

27-годишният нападател отбеляза 4 гола в последните 6 мача за Тотнъм в първенството, докато за същия период Салах остана с 3, което в крайна сметка се оказа решаващо. 

Звездата на Ливърпул обаче може да съжалява, след като пропусна да вкара срещу удобни съперници като Саутхемптън, Бърнли и Кристъл Палас. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.