Пропускане към основното съдържание

Истински магьосник с топката в крака! Най-вероятно никога повече няма да видим нещо подобно!

11 факта за Роналдиньо:

1.Той се казва Роналдо, а прякорът му - Роналдиньо означава "Малкият Роналдо".

2.Малкият Роналдиньо става известен след като отборът му побеждава с 23:0. Той вкарва всичките 23 гола.

3.Роналдиньо е първият футболист на Барселона след Марадона, който бива аплодиран от феновете на Реал Мадрид, след като унищожава "Галктикос" през 2005 г.

4. Казва, че най-важният съвет е този от баща му: "Играй простичък футбол. Няма как да се съгласим, че Роналдиньо някога е играл "простичък" футбол.

5. Преди да се озове в Барселона , заявява че иска да играе в Реал Мадрид , но от "Кралският Клуб" избират Бекъм заради по-добрия му имидж (външен вид). Едно от най-тъпите решения в историята...

6. През 2008 година , на Олимпийските игри в Пекин , Марадона излиза да поздрави всички футболисти на вечният съперник Бразилия и когато стига до Роналдиньо , Марадона му целува ръка !!!

7. След като се завръща в Бразилия да играе за Фламенго и Атлетико Минейро , често при ръкостисканията преди мач , противниковите футболисти му се кланят вместо да му стискат ръка , а след мач се карат с кой да си размени екипа. След края на един мач , те му взимат тениската , лентата за коса , долнището на екипа и бутонките(един взима лявата , а друг дясната).

8. Роналдиньо споделя , че през 2003 е бил на 48 часа от това да подпише с Манчестър Юнайтед.

9. Първият гол в кариерата на Меси е след невероятна асистенция на Роналдиньо.

10. Първият клип в историята на Youtube , който достига 1 милион гледания е този , на който Роналдиньо уцелва 4 пъти подред гредата от дъгата без топката да пада.

11. Когато се завръща в Бразилия , пуска своя марка презервативи с футболна тематика , като на всеки един от тях има негов подпис.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.