Пропускане към основното съдържание

Ливърпул се сгромоляса

Саутхемптън стигна до минимален успех с 1:0 над Ливърпул в двубой от 17-ия кръг на Висшата Лига. Дани Ингс, който се разписа оше във втората минута, бе героят за "светците". 

След поражението на "Сейнт Мерис", "мърсисайдци" остават лидери в класирането с 33 точки, колкото има и вторият Манчестър Юнайтед, но тимът на Солскяер е с мач по-малко. Саутхемптън е шести с 29. 

Още във втората минута Саутхемптън поведе в резултата. Джеймс Уорд-Праус центрира от свободен удар, топката стигна до Дани Ингс, който с технично изпълнение отбеляза своя 50-и гол във Висшата лига.

След получения гол Ливърпул се активизира, но без да успее да застраши вратата на Форстър.

В 25-ата минута Саутхамптън организира бърза атака, но подаването в наказателното поле не достигна до Тио Уолкот.

В 33-ата минута изстрел на Садио Мане премина над вратата. В 40-ата минута Нейтън Тела можеше да удвои аванса на „светците“, но ударът му мина покрай вратата на Алисон. В края на първата част Садио Мане намери Мохамед Салах в наказателното поле, но египтянинът не успя да насочи изстрела си с глава във вратата на Форстър.

Ливърпул започна доста силно втората част, търсейки изравнителното попадение. В 50-ата минута „мърсисайдци“ имаха претенции за дузпа за игра с ръка, но реферът Андре Маринър не потърси намесата на ВАР и даде знак играта да продължи.

Пет минути по-късно Тио Уолкът не успя да намери целта, пращайки топката над вратата. В 58-ата минута Садио Мане опита самостоятелен рейд, но преди да успее да отправи удар бе спрян от играч на домакините.

В 75-ата минута Садио Мане записа първия точен удар за шампионите в мача, но Форстър спаси.

В 84-ата минута Джордън Хендерсън трябваше да чисти топката пред голлинията след неразчетено излизане на Алисон. В последната минута на добавеното време Садио Мане стреля с глава, но над вратата.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.