Пропускане към основното съдържание

ЛЕГЕНДАТА ПРОДЪЛЖАВА! ЦСКА повали Рома в силна европейска вечер (СНИМКИ)

ЦСКА го направи! "Армейците" постигнаха историческа победа в последния си мач от Лига Европа този сезон, след като съсякоха най-добрият отбор в групата си - Рома.

На "Васил Левски" "червените" победиха категорично с 3:1 "вълците" и не само, че отбелязаха първите си голове в турнира, но и взеха първата си победа в групата.

Веднага след началото футболистите на ЦСКА се втурнаха в атака и още в 5-ата минута поведоха в резултата.

Центриране на Йомов отдясно бе избито, но топката стигна до Мазику на левия фланг и той върна напражението пред вратата на гостите. Италианците не успяха да се ориентират добре и Санкаре върна към Тиаго Родригес, който с плътен удар по земя прониза стража на Рома за 1:0. Голът бе първи за "червените" в Лига Европа тази есен. 

В 15-та минута Али Соу се отскубна от отбраната на гостите и само предвидливотото излизане на вратаря Боер спаси Рома от втори гол.

 Изненадващо италианците изравниха с първата си по-сериозна атака в 22-ата минута. Центриране от десния фланг бе овладяно в наказателното поле от Борха Майорал, който пусна към Томазо Миланезе и той отбеляза първия си гол с екипа на Рома - 1:1.

В 30-ата минута Тиаго бе близо до гола, след като получи пас в дълбочина от Жеферсон, напредна и когато остана очи в очи с вратаря Боер, шутира, но топката мина покрай вратата. 

В 34-ата минута обаче Али Соу не показа милост и отново изведе българския тим напред в резултата. Нападателят първо пресира Диавара и го принуди да сбърка, за да отиде топката в краката на Жеферсон. С чудесен пас бразилецът изведе гамбиеца сам срещу стража на Рома и той показа здрави нерви за 2:1. 

След почивката в 51-ата минута Майорал се озова на добра позиция, но стражът на "червените" предвидливо излезе и скъси ъгъла, което му позволи да избие в корнер. Две минути след това Жеферсон се намеси решително във вратарското поле, а в следващата атака Бусато изпревари Борха Майорал.

Българският отбор получи неочакван подърък от Федерико Фацио в 55-ата минута. Той върна нескопосано топката към своя вратар, а дебнещият Али Соу само това чакаше. Открадна топката и хладнокръвно я прати зад гърба на Боер за 3:1.

В 61-та отново Майорал беше на отлична позиция да върне един гол, но Бусато излезе предвидливо и го блокира. 

ЦСКА - Рома 3:1

1:0 Тиаго 5

1:1 Миланезе 22

2:1 Али Соу 34

3:1 Али Соу 54

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.