Пропускане към основното съдържание

Евродепутат на ГЕРБ нарече българи "кретени"

Политическото падение – евродепутатът Александър Йорданов, превърнал се в патерица на ГЕРБ, нарече българите, които видях абсурда в доставката на ваксините с микробуси за кренвирши „кретени”. Макар и от квотата на СДС - Александър Йорданов стигна до евродепутатското си място благодарение на класовете на ГЕРБ. На евроизборите ГЕРБ участва заедно със СДС.

Критичен пост към резила на Ал. Йор- пусна и адв. Албена Белянова:

Нещото, което имаме като представител на България в Европейския парламент, определя като „кретени“ тези, които обсъждат с какъв транспорт са пристигнали ваксините. Едва ли някой „кретен“ е изненадан от лексиката и неразбирането на Нещото в какво се състои проблемът.

Отдавна заемащите различни управленски постове са Нещо, което в една нормална държава би обитавало в най-добрия случай клиника за лица с ментални проблеми. Ние – плащащите заплатите им „кретени“, дълго време не им обръщахме внимание, което доведе до неконтролируемото разпространение на вируса на посредствеността, простотията и арогантността.

Много Нещо реши, че може вербално да насилва и да няма кой да го накаже! Какъв всъщност е проблемът за нас – „кретените“? Въпреки че, както разбрахме от инспектор Борисов, акъл се набива на умен човек и ще останем неразбрани от Нещото и немуподобните, проблемът за нас – „кретените“ е следния:

📌Всички български граждани са равни пред Закона. Законоустановените правила и процедури за транспорт на лекарствени продукти важат за всички. Неспазването им от управляващите е не само закононарушение. Руши се държавността. Просто е, но за сложни хора.

Държавните служители са изпълнители на волята и интересите на нацията. Безспорно в интерес на нацията е осигуряването на специализиран транспорт за ваксините, за които се твърди, че ще спазят много човешки животи. Такъв обаче не бе осигурен въпреки достатъчното време за това и първите ваксини бяха транспортирани с безвъзмездно предоставените бусчета с реклама на „Леки“.

В същото това време само за 4 месеца е подготвена и проведена обществена поръчка, в резултат на която Главна прокуратура се сдобива с 8 броя леки автомобили Фолксваген „Пасат“, 2 броя Фолксваген „Туарег“ и 1 брой Фолксваген „Каравеле“ за сумата 977 067 лева, без ДДС. С тези автомобили Бюрото по защита към Главния прокурор (служители на Бюрото участваха при акцията в Президенството), ще охранява прокурори и следователи, „застрашени във връзка с изпълнение на служебните им задължения“.

Осигуряването на нови, луксозни автомобили за няколко уж застрашени лица, а неосигуряването на специализиран транспорт за животоспасяващи ваксини е гавра с нацията. Просто е, но за сложни хора.

📌Плащаме на некадърни, нагли, прости и самозабравили се Нещо-та да управляват Държавата ни. Да не забравяме обаче, че виновен е този, който им дава баницата.

#ОСТАВКА

Пост на адв. Албена Белянова

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата