Пропускане към основното съдържание

Локдаун за Мата Хари

Наследничките на прочутата секс-шпионка няма защо да упражняват занаята, тъй като за България на ГЕРБ няма тайни, пише Георги Атанасов в „Уикенд“.

Публикуваме пълния текст:

Няма как да избягаме от сянката си. След като сме я докарали дотук, ще си сърбаме попарата до изчерпване на количествата. За да разсмиваме Европа в тези тъжни времена, когато на мнозина не им е весело. Не казвам „на всички“, тъй като изобретената Пандемия наказва едни и ощастливява други. Някои си заминаха без време и се присъединиха към футболния папа на всички религии Диего Марадона, а по успоредна писта джакпот и дюшеш удариха глобалните акули от „Бялата мафия“, националните спекуланти със Страха и Смъртта, както и нашенските електорални хрантутници на ГЕРБ от Чиновническата партия. Плюс „богоизбраните“ абонати на Властта от компанията на Мозъка, Биков, Дариткова, Сачева, Менда, Деси и… ПКП.

Пардон, да не пропусна и още нещо макар и без претенции за ноу-хау, тъй като няма по-голяма глупост от това да си броиш виртуалните патенти за Истината. И все пак – преди два месеца в тази рубрика черно на бяло бе написано, че целта на номера с Великото народно събрание, „новата Конституция“ и въобще на всички подобни маневри на ГЕРБ под знака на Вируса е отлагане на парламентарните избори, предвидени за март 2021 г. Хубаво е, че и други поеха щафетата и вече открито се говори по темата, но дали сънародниците си дават сметка какво посегателство върху „демокрацията“ се готви 140 години сред „режима на пълномощията“ на Батенберг и осем десетилетия след практическото суспендиране на Конституцията от Кобурга?

Буквар на КГБ за начално училище

Онзи странен занаят на шпионите и съблазнителките като перифраза на заглавието „Този странен занаят“ от Богомил Райнов отново излезе на мода тези дни покрай програмното интервю на Бойко Борисов за елитното германско издание „Франкфуртер алгемайне цайтунг“. И да ви кажа право, доста се забавлявах с коктейла от жанрове, конспирации и „потоци на съзнанието“, забъркан от родния премиер. А от контекста на въпросите останах с впечатлението, че колегата от ФАЦ Михаел Мартенс е преживял културен шок, защото той за разлика от нас не познава материала.

И още как при тази слонска доза „криминале“ джобен формат за приспиване във влака между Франкфурт и Берлин. Накратко – някаква нашенска Мата Хари от „занаята“ изработва Началника, като снима чекмеджето с еврото и патлака в спалнята Му?! Естествено, по поръчка на Румен Радев и душманите от ДС и РУМНО по програма от учебниците на КГБ за фабрикуване на битови компромати?! Слава Богу! 

Защото мероприятието можеше да бъде и по-страшно, ако бе проведено според Наръчника на ЦРУ за премахване на неудобните. Справка – 500-те опита за покушение срещу Фидел Кастро, убийството на Че Гевара, разчленяването на африканския антиколониален лидер Патрис Лумумба, разправата със Салвадор Алиенде в Чили и още стотици подобни сюжети до бомбардировките с обеднен уран на 50 км от Банкя, за да стигнем до пресния атентат срещу шефа на иранската ядрена програма. На този фон финансово-сексуален компромат ала КГБ си е направо дребна закачка от буквара за началното училище…

Премиерът май окончателно е загубил почва под краката си, сред като пусна на нови обороти старата плоча за „комунистите, утрепали дедо Му“. Този път покрай казуса с менте държавата „Северна Македония“. И по тази точка, както за Мата Хари и глобалното затопляне, вината се оказва на площад „Лубянка“ в Москва. Добре, ама кой ще поеме отговорността 75 години след Георги Димитров, ако на 8 декември т.г. Борисов клекне пред Скопие и Брюксел в името на „европейските ценности“, диктувани с показалка от Класната Меркел и Държавния департамент във Вашингтон? Впрочем, Борисов си казва в прав текст пред ФАЦ, че темата хич не го вълнува, ама се страхува, че душманите ще го изтипосат като предател на Историята. И за всеки случай напомня, на когото трябва, че уставно и авансово си е платил данък „Сателит“ за абсолютно излишните „фантоми“. За сметка на най-сиромашката и най-умираща нация в Европа.  

Вместо стръвница – девица?

Да, наистина Историята се повтаря като фарс. И как иначе, след като BG-Мата Хари се оказва вместо стръвница – девица? Виртуалният, събирателен образ на холандската мъжемелачка от периода на Първата световна война включва имагинерните нашенски „девочки“ от КГБ, обречени на „локдаун“. Тоест, на дистанция и принудителна ваканция – за Чиновническата партия дюшеш, за производителите на материални и духовни блага – смърт! Локдаун – каква отвратителна дума, пусната в обръщение от хора, които не са чели „Под игото“ и Ботев, но се правят на вечеряли с Господа в Рабфак или ПУЦ, откъдето в повечето случаи са кухите им тапии…

Защо обаче наследничките на митичната секс-шпионка Мата Хари спокойно могат да съхранят девствеността си, ако вече не са я загубили по трасето? Тези нощни пеперуди няма защо да упражняват онзи странен занаят, тъй като за България на ГЕРБ няма абсолютно никакви тайни. И затова няма потребност от конспирации, агенти, отрови, тайнописи, сексуални техники и еротични сеанси на свещи от учебниците на КГБ или Кама Сутра.

Държавата №1 във всички черни класации естествено е лидер по смъртност и без Ковид-19. А десетилетието на Шайката просто катализира до клинични и критични стойности българската трагедия, заложена още на Кръглата маса и по плана „Ран-Ът“ преди три десетилетия.

Пардон към Тома Не(Верни)

но картината е ясна до отчаяние. Без значение от словесните полюции на такива като Тома Биков, който така както неотдавна искаше да вкарва Бойко Борисов на топло сега се е прислонил като най-верен „еничар“ на още по-топло  и по-меко в краката на Началника. И също като своя адаш от Библията все не вярва и не вярва на Възкресението. В нашия случай – на поражението.

И така – какво трябва да знаем преди да отложат изборите и да ни спуснат от телевизора, че го правят в името на Живота?

Първо – цялата актуална драма на България бе заложена веднага сред 10 ноември 1989-та, когато „началниците“ оттатък Атлантика решиха да накажат „16-тата република на СССР“ с демографски, социален и културен геноцид. Стопяването на нацията, разрухата на здравната система,, неграмотността и чалгализацията казват всичко.

Второ – налагането на комерсиалния, американски, модел в здравеопазването превърна най-хуманната по презумпция Система в амбулантна търговия, за да я доведе до пълен крах при режима на ГЕРБ. С всички произтичащи проблеми, абсурди и нещастия в условията на Пандемия.

Трето – Пандемията се използва за преразпределение на огромни публични и европейски средства, което е едно и също, като целта е съхраняването и продължаването на монополната власт на Бойко Борисов и Ко. Бенефициенти на това чудовищно разхищение и присвояване са корпоративно-приятелските кланове на Олигархията, близки до Властта, както и голяма част от 300-хилядната Чиновническа партия, угоявана с предизборна цел за сметка на данъкоплатците от малкия, средния бизнес и свободните професии, длъжни да плащат с цената на своето съществуване тлъстите заплати, бонуси, осигуровки и всевъзможни привилегии на „чантаджиите“ и „писарушките“ от раздутата да пръсване Бойкова клиентела. Впрочем, спомня ли си някой за „ административната реформа“, разтягана като дъвка в интервюта като това за ФАЦ? Напротив, чиновниците не само че не бяха редуцирани, а съвсем съзнателно бяха увеличени като електорален контингент на ГЕРБ.

Четвърто – пладнешките грабежи по „обществени поръчки“, евро-програми и проекти по цялата верига на корумпираната държава доведоха Системата до пълен колапс в окото на Пандемията. От здравеопазването до образованието и реалната икономика. И затова най-бързо умиращата държава в Европа излъчва най-неграмотните ученици, гони чуждите инвеститори и възпроизвежда сивия сектор. Данните не са измислени от някой „болен мозък“, а са оповестени по официални информационни канали на ЕС, Световната банка и т.н.

Пето – освен най-бързо умиращи, от Вируса или без него, евро-българите дишат най-мръсния въздух в света и пият мръсна вода, ако въобще я има. А, когато някой като еко-министъра Емил Димитров вдигне глас в нарушение на Омертата преторианците от свитата Му на секундата скачат на амбразурата като дежурния ибрикчия Тома Не(Верни). Не знам дали го е научил от букварите на КГБ или ЦРУ, но Бойко Борисов отлично е усвоил класическия макиавелистки принцип, че най-добрите слуги са ренегатите, изкупващи грехове, като споменатия Биков, изтъпанил се да иска онзи ден оставката на Ревизоро! Плюс Антон Тодоров…

Шесто – след цяло десетилетие колективна деменция с „дедо“, „комунистите“, „филията“, „лошия човешки материал“, „Ало Ваньо“, „WC-Банкя“, „калинките“, „апартаментите“, „суджуците“, „братовчедите“, „мисирките“ и т.н. естествено стигнахме до Чекмеджето и първото място на черния Мондиал по смъртност и мръсен въздух. Има ли смисъл да прибавям и престъпност?

Седмо, библейско число – не само, че авансово купуват гласове за изборите, като ипотекират държавата за десетилетия напред и залагат бомба под всяко следващо управление, ами ще фалшифицират вота, когато и да се състои. Естествено, зад „извънредните обстоятелства“ около скъпоценния Вирус…

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата