Пропускане към основното съдържание

СКАНДАЛНО! Изгонен се жалва от расизъм в Арда

Бившият нападател на Арда (Кърджали) Елиша Сам разкри за расизъм в съблекалнята на клуба през миналия сезон.

 Роденият в Белгия 195-сантиметров таран се присъедини към отбора от българския елит през лятото на 2019 година, но след 3 гола в 17 мача беше освободен през юни, а впоследствие подсиса с английския Нотс Каунти.

  "През лятото на 2019 години дълго време се надявах и очаквах оферта от Белгия или Холандия, но такава не дойде и трябваше да разгледам други възможности. Предложението на българския първодивизионен Арда (Кърджали) беше най-конкретно и ми предлагаше интересен проект, което в крайна сметка ме убеди да приема. 

Но когато се присъединих към отбора, бързо ми станя ясно, че това в действителност не е така. Освен мен, в състава имаше още много чужденци. Част от тях трябваше да останат резерви и не го приемаха. В съблекалнята се оформиха два лагера, а това доведе дори до расистко напрежение. Никога не съм се чувствал застрашен физически, може би заради ръста ми, но другите неща бяха неприемливи", коментира Сам за hln.be.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.