Пропускане към основното съдържание

Нямало линейки, а карат зеле с тях, от Бърза помощ отрекоха


Снимката е направена до НДК. 

Това ли е нивото на здравната ни система?

Снимката беше публикувана във Фейсбук, като под фотосите беше написано: „Ковид зелки. Карат ги спешно да станат кисели.“

От столичната Бърза помощ отрекоха твърденията. Линейката не превозва пациенти, а е специално оборудвана и пригодена за превоз на биологични отпадъци. На една от снимките ясно се вижда щемпел. „Откакто съм на тази земя, щамповано зеле не съм срещала. Всеки, който публикува каквото и да е в социалната мрежа, трябва да носи отговорност. Защото това злепоставя институции и хора”, сподели пред „Нова телевизия“ говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

И друг път обаче е имало подобни случаи.

В началото на юни 2015 г. беше заснета линейка да превозва мебели, скандалният случай предизвика уволнението на директора на Спешна помощ- София област.

През септември 2015 г. линейка отново беше заснета как товари мебели. Зрител на bTV изпрати снимки в рубриката „Аз, репортерът”, на които се вижда как с автомобила за спешна помощ се превозват мебели на плажа Силистар.

От болницата в Сливен, чиято собственост е автомобила тогава потвърдиха, че през лятото тя е в Синеморец. Причината – собственикът на болницата е концесионер на плажа.

От здравното заведение обаче категорично отрекоха да са превозвали мебели с линейката и видяха в това опит за дискредитиране на болницата.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.