Пропускане към основното съдържание

Млада спортистка принудена да се снима гола (СНИМКИ 18+ )

Младата австралийска тенисистка Анджелина Граовац, за която преди дни писахме, че продава тялото си за пари, се е обърнала към еротичната индустрия в търсене на финансиране, с което да подпомогне кариерата си на корта. 

19-годишната състезателка от Нов Южен Уелс се намира под №1171 в световната ранглиста и до момента е спечелила общо малко над 3500 долара чрез резултатите си. Професионалният дебют за състезателката със сръбски корени е през 2018-а, но до момента тя така и не успява да направи желания пробив, пише TennisKafe. 

В този период има само 9 победи в 37 мача и е логично, че й е трудно да се справи финансово. Това е и причината Граовац да стартира втора кариера. Тенисистката, която има повече от 16 хиляди последователи в "Instagram", е създала свой профил в платформата OnlyFans.

Това е сайт, в който потребителите плащат абонаментна такса, а в замяна получават сексуално съдържание. При Граовац става дума за продажба на голи снимки. OnlyFans има над 24 милиона души аудитория и добива все по-голяма популярност.

Наскоро в сайта се появи и Бърнард Томич, който взе участие във видео на приятелката си Ванеса Сиера, която е една от популярните звезди в OnlyFans.

Най-вероятно Граовац се е вдъхновила и от известната в Австралия автомобилна състезателка Рене Грейси, която направи рязка промяна в кариерата си, стартирайки свой профил в OnlyFans, от който по нейни думи печели поне по 25 хиляди долара на месец.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.