Пропускане към основното съдържание

Тотнъм разгроми безидеен Лудогорец (СНИМКИ)

Водачът във временното класиране на Висшата лига Тотнъм не се затрудни срещу Лудогорец на своя „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ и разгроми разградчани с 4:0 в мач от група J на Лига Европа. Точни за лондончани бяха Карлос Винисиус на два пъти, Хари Уинкс, който вкара страхотен гол от 40 метра и Лукас Моура.

С победата над българския шампион „шпорите“ вече имат девет точки в група J, колкото и Антверп. Трети са ЛАСК Линц с шест, а Лудогорец няма спечелена точка на дъното.

Както всички срещи от европейските клубни турнири и тази започна с минута мълчание в памет на великия Диего Армандо Марадона, който почина на 60-годишна възраст.

В 7-ата минута Гарет Бейл изпълни доста неточно пряк свободен удар, пращайки топката високо над вратата на Пламен Илиев. Две минути след това Бейл стреля с глава, но отново неточно и не затрудни Илиев.

Още в 16-ата минута "шпорите" поведоха в резултата. Карлос Винисиус получи подаване от Деле Али, а Драгош Григоре и Оливие Вердон не успяха да се справят с бразилеца и той прати топката зад гърба на Пламен Илиев.

Десет минути по-късно Хари Уинкс отправи силен удар към вратата на Илиев, но топката премина покрай страничния стълб. В 32-ата минута Бен Дейвис уцели гредата. 

Две минути по-късно Тотнъм удвои аванса си. Ндомбеле напредна с топка в крака, преминавайки покрай няколко играчи на Лудогорец и стреля по земя към вратата на Илиев. Българският страж изби, но топката стигна до Деле Али, който подаде на Карлос Винисиус за втория му гол в мача.

Втората част започна идентично на първата - с пълно надмощие на Тотнъм. Кирил Десподов опита самостоятелен рейд, но топката бързо му бе отнета. 

В 56-ата минута Кирил Десподов пробва центриране от пряк свободен удар, но стреля доста неточно. В следващата минута Мат Дохърти свали с глава към Гарет Бейл, но Пламен Илиев се справи блестящо и изби в ъглов удар, след който не последва нищо опасно пред вратата му.

В 63-ата минута Хари Уинкс вкара третия гол за лондончани в срещата. След като получи топката от тъч, англичанинът вкара на Пламен Илиев от около 40 метра. Десет минути по-късно Тотнъм вече водеше с 4:0. Хьойберг отне на Доминик Янков и намери Деле Али. Англичанинът центрира в назаказателното поле, където Винисиус овладя на гърди и чукна към Лукас Моура, който разстреля Пламен Илиев. 

В 82-ата минута Моуриньо извърши тройна смяна, изкарвайки от игра и вратаря Джо Харт. Харт, Али и Моура бяха заменени съответно от Уайтман, Хари Уайт и Дейн Скарлет. 

Малко след влизането си в игра, роденият през 2004-а година, Скарлет подаде към 19-годишния Уайт, който обаче стреля в аут. 

Тотнъм - Лудогорец 4:0

Голмайстори: 1:0 Карлос Винисиус 16'

2:0 Карлос Винисиус 34'

3:0 Хари Уинкс 64'

 4:0 Лукас Моура

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.